logo

5x Moederdag cadeautips

Moederdag is in de jaren 1925  uit de Verenigde Staten overgewaaid naar Europa. Oorspronkelijk was het Anna Jarvis die een wens voor haar moeder wilde vervullen. Zij maakte Moederdag tot een succes. President Wilson bepaalde later dat elke tweede zondag in de maand mei een officiële feestdag zou zijn.

In Nederland kende dat een grote navolging en sinds vele jaren worden er met Moederdag cadeautjes gegeven. Heel vaak zijn dit Moederdag cadeaus in de vorm van sieraden en horloges. Wij geven jou 5 tips voor de leukste cadeaus voor een mooie Moederdag!

Cadeautip 1: Ti Sento ring

Ti Sento Milano ringen

Geef je moeder een Ti Sento ring cadeau. Deze zijn er in vele maten en soorten. De hoge kwaliteit van het gebruikte zilver en de Swarovski kristallen geven de ringen een bijzondere uitstraling. De Ti Sento Milano ringen kunnen smal of breed zijn. Deze prachtige zilveren Ti Sento ringen zijn ook vaak te gebruiken als aanschuifring. Ti Sento sieraden zijn altijd welkom als Moederdag cadeautje, daar kan je gerust van uitgaan.

Cadeautip 2: Swarovski sieraden

Swarovski armband van Trendjuwelier

Swarovski sieraden worden gemaakt in Oostenrijk en staan bekend om het vaak uitbundig gebruik van Swarovski kristallen. Deze kristallen worden met een streng geheim fabricage proces gemaakt en geven de Swarovski sieraden de zo bijzondere schittering. Swarovski sieraden zijn te verkrijgen als armband, ketting, oorbellen, ringen en, heel bijzonder, pennen. Geef je moeder een mooi Swarovsi sieraad, daar maak je haar zeker blij mee.

Cadeautip 3: Gouden sieraden

Gouden armband van Trendjuwelier

Als gouden tip voor een Moederdag cadeautje kunnen wij jou van harte onze gouden sieraden aanbevelen. Goud is razend populair en de keuze in goud is bijzonder groot. Kies voor een gouden ring, mét of zonder Zirkonia, kies voor een gouden (plaat)armband of maak een keuze uit de enorme collectie gouden oorbellen. Vrijwel alle gouden sieraden zijn tijdloos en daarom in lengte van jaren te dragen en daarom een leuk Moederdag cadeau. Je kan ook kiezen voor een gouden sieraad met een diamant of meerdere diamanten.

Cadeautip 4: Horloge

Goud Fossil horloge

Moederdag is natuurlijk niets zonder een sierlijk of stoer dameshorloge. Als tip voor een leuk Moederdag cadeau hebben wij een aantal dameshorloges geselecteerd met een grote variatie aan uitstraling. Dameshorloges met een stalen band en dameshorloges met een lederen band. Mét of zonder chronograaf-functie. Je kan ook kiezen voor een horloge in goudkleur of roségoudkleur of bijvoorbeeld een mooi Fossil horloge.

Cadeautip 5: Pandora bedels

Pandora bedel Mom

Als vijfde cadeautip voor de lieve moeders hebben we het meest populaire sieraad voor het laatst bewaard. Het meest populaire sieraad is Pandora. Met een keuze uit meer dan 650 verschillende Pandora bedels en Pandora armbanden is deze populariteit niet zo verwonderlijk.  Pandora sieraden worden in Nederland door 10.000-den vrouwen gedragen en dankzij de voortdurende aanvulling van de prachtig gedetailleerde collecties komen er alleen maar meer Pandora-verzamelaars bij. Kies een Pandora-armband , een Pandora bedel, een Pandora-ketting of een set Pandora oorbellen uit de zeer omvangrijke Pandoracollectie.

Naast de bovenstaande tips voor Moederdag cadeautjes heeft Trendjuwelier nog héél veel andere merken sieraden. Dus ben je nog op zoek naar mooie Moederdag cadeaus? Bekijk de gehele sieradencollectie voor dames in onze webshop voor de leukste cadeaus waar jij je moeder blij mee maakt!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *