logo

De eindeloze combinaties van X Jewellery

X JEWELLERY

X Jewellery is een lijn voor vrouwen die niet bang zijn om hun eigen stijl en smaak te tonen. In tegenstelling tot andere link armbanden op de mark heeft X Jewellery collectie een classic anchor schakel – een symbool van kracht – speciaal voor vrouwen die hun sieraden zien als een reflectie van hun innerlijk. Het is alsof je een zelfportret om je pols draagt, elke link verteld een verhaal.

Met een X vormige opening kun je de armband aanpassen voor elke gelegenheid. Wil je de jungle veroveren , draag de kleur Khaki. Heb je een sollicitatie gesprek? Draag de mooie zilveren of bronze schakels voor een luxere uitstraling. Wat de gelegenheid of emotie die dag ook brengt, pas je sieraden aan met X Jewellery.

Creëer je eigen basis armband met basic links in sterling zilver, bronze en Rubber X. Als je eenmaal een slot hebt gekozen in zilver of bronze, kun je de armband gaan personaliseren met je favoriete links.Met de verschillende designs van scherp en glimmend tot zacht en mat , elke X Jewellery armband is een statement sieraad.

Shop hier de nieuwe X Jewellery voorjaarcollectie 2018.

De afgebeelde armband is de X Jwellery Green Earth armband. Deze bestaat uit een dubbele armband van ‘Keen Green’ links (XRUBE-00018) 36 stuks. De bronze ‘Green Earth’ dubbele link  (XBRBE-40001), de Bronze enkele link ‘Twisted Life’ en de bronze sluiting XBRLO-00001.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *