logo

G-Shock Camouflage

G-Shock komt met een nieuwe collectie van moderne horloges met een coating van de klassieke tijgerprint en bosrijke camouflage prints die overeenkomen met de grove aard van de horloges.  De horloges zijn duurzaam, schokbestendig, waterdicht en verkrijgbaar in zowel digitale als analoge variant. Precies zoals wij van G-Shock gewend zijn!

De horloges zijn het ultieme accessoire voor de stoere man en komen eveneens met een 7-jarige batterij die voor de perfecte functionaliteit zorgt. G-shock laat ook weer zien dat zij goed met de tijd meegaan en de horloges hebben een groot formaat aangemeten gekregen die helemaal in stijl is met de laatste modetrends van de lente van 2014.

De ”Camouflage”  lijn zorgt voor een eigenzinnig effect en laat de moderne man juist opvallen, in tegenstelling tot de bedoeling van camouflage. Door de verwerking van de kleuren rood, bruin en grijs heeft G-Shock de ultieme eye-catchers ontwikkeld die de nadruk leggen op stoer en zichtbaarheid.

 

De Camouflage lijn. Klik op de foto’s om de horloges te shoppen:

 

GD-120CM-4ER-1GD-120CM-5ER-1GD-120CM-8ER-1GA-100CF-1A9ERGA-100CF-8AER-1GA-100CF-1AER-1

 

 

Dit totaalpakket van camouflage styling  en voorzieningen zorgt ervoor dat de stoere man er helemaal klaar voor is om in actie te komen. Bekijk nog meer van de Camouflage collectie in onze webshop.

Zou jij ook deze horloges dragen voor de ultieme stoere look? 

 

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *