logo

Lief! Love Stories van Dji Dji Italia


Dji Dji Italia. Het klinkt misschien als een Italiaanse voetbal yell op WK 2010, maar niets is minder waar. Dji Dji Italia is een puur Hollands sieradenmerk. De vrouwen achter dit merk zijn de schoonzussen Hilde en Maaike Bruining, afkomstig uit een echte juweliersfamilie.

De dames waren uitgekeken op de diamanten die hen van jongs af aan omringden. En zochten iets frivolers en luchtigers. Dat vonden ze in Dji Dji Italia: een sieradenlijn met Italiaanse allure. Bedacht aan een Zandvoortse keukentafel en geproduceerd in Italië.

Love Stories

De collectie Love Stories bestaat uit zilveren hangers, allemaal in de vorm van een hart. Je kunt de hartjes open klikken en als bedel dragen aan je armband of ketting. Dji Dji Italia heeft hier trouwens ook heel mooie kettingen en armbanden voor in hun collectie. Maar niets let je natuurlijk om zélf te combineren met je eigen sieraden. Mix & match blijft de trend!

De sieraden zijn gemaakt van sterling zilver. Sommige hartjes zijn geëmailleerd in prachtige kleuren en patronen. Andere hartjes zijn mooi zilver en dragen een mooie zirkonia. Aan de voorkant van de hartjes zit een klein sleutelgat. Dat verwijst naar de persoon die de sleutel van je hart heeft.

Unieke harten voor unieke vrouwen

Hilde en Maaike weten dat vrouwen zich elke dag anders voelen. De ene dag ben je een zorgzame moeder, de andere dag ben je een professionele werknemer. De collectie telt daarom 35 unieke hartjes met elk een eigen karakteristieke naam: Star, Queen, Hippy Dippy … Dat zijn de ware love stories!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *