logo

Marc by Marc Jacobs summer 2014

Sinds de lancering in 2001, heeft Marc by Marc Jacobs als een ware trendsetter en uniform voor offbeat-maar-modebewuste designs gediend. Marc Jacobs houdt niet van clichés en zijn collecties laten keer op keer zien dat de vrouw er altijd elegant uit moet zien, hoe gek en druk haar outfit ook is. En dat heeft de legendarische Amerikaanse ontwerper met zijn zomercollectie horloges weer goed voor elkaar gekregen!

Wat heeft hij ons dit keer gegeven? Heel veel wit en (rose) goud!  We wisten natuurlijk al dat rose goud de grote zomertrend van 2014 is maar door de toevoeging van wit krijgt de zomer zijn ware essentie terug. Je koel kleden in prachtige ”summer whites” en prachtige pastel gekleurde jurkjes zijn allemaal outfits waar wij aan denken bij het aanbreken van de zomer.

 

Kleed je witte maxi jurk af met dit mooie horloge. De pastel kleur geeft je witte outfit een touch of summer!

MBM1266-1

 

Shop hem hier.

 

Wil je voor de ultieme jeugdige look gaan? Met dit horloge creeër je een speelse look en is je outfit helemaal in style met de gouden trend.

MBM1150-1

 

Shop hem hier.

 
Alle horloges uit de Marc by Marc Jacobs 2014 zomercollectie zijn aangedreven door het Japanse Quartz uurwerk en voorzien van het beste leer. Door het roestvrije staal heeft je horloge de ultieme bescherming en kun je er moeiteloos nog vele jaren van genieten.

 

Bekijk de rest van de collectie hier.  Wat vind jij van de nieuwe Marc by Marc Jacobs horloges?

 

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *