logo

Michael Kors horloges voorjaarscollectie 2018

Na de koude wintermaanden warmt Michael Kors ons alvast op met de prachtige voorjaarscollectie 2018 van de Michael Kors access smartwatches. De Michael Kors Sofie smartwatch collectie is uitgebreid met 4 nieuwe modellen in leuke voorjaarskleuren. Naast onderstaande Michael Kors Sofie Smartwatches komen er in nieuwe deze nieuwe Michael Kors Spring summer collectie 2018 ook “gewone horloges” bij in de Michael Kors Sofie horloge lijn.

 

Michael Kors Smartwatches combineren glamour met de nieuwst technologie. De look van jouw Michael Kors smartwatch is net zo veelzijdig als jijzelf door de wisselbare wijzerplaten. Personaliseer jouw wijzerplaat tot in de kleinste details en sla deze op voor eventueel hergebruik. Voor de actievelingen is het mogelijk je workout optimaal benutten met de ingebouwde fitness- en activiteitenmonitor.

De Micheal Kors Grayson smartwatch serie voor heren is uitgebreid met twee modellen in de kleuren legergroen en edelstaal met zwart. Naast Michael Kors heren smartwatches zijn er ook Michael Kors Hybrid smartwatches uitgebracht in de nieuwe serie; Michael Kors Scout Hybrid Smartwatches. Deze horloges zijn verkrijgbaar met bruine, zwarte en blauwe lederen horlogeband.

Verder zien we in deze nieuwe Michael Kors collectie 2018 uiteraard veel nieuwe frisse tinten om bij jouw voorjaarsoutfit te complementeren! Dit zien we niet alleen terug bij de Michael Kors dameshorloges. Ook bij de Michael Kors herenhorloges zijn ook veel nieuwe stoere modellen terug te vinden volgens de laatste mode trends!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *