logo

Moederdag, de dag van het sieraad

Binnenkort is het Moederdag en wat is nou leuker dan een sieraad als cadeau? Het is algemeen bekend dat vrouwen liefhebbers zijn van sieraden en dat kun jij belonen. Moederdag is in Nederland gekomen vanuit Amerika. Op 12 mei 1907 was de eerste dag dat Moederdag gevierd werd. De vrouw die Moederdag heeft bedacht heette Anna Marie Jarvis, ze vond dat er een dag moest komen die haar moeder en andere moeders de aandacht en liefde kregen die ze verdienden, omdat Anna de werkzaamheden van alle moeders zo erg bewonderde. President Wilson besloot er later een officiële feestdag van te maken op elke tweede zondag van in de maand mei.

Vaak worden er horloges en sieraden cadeau gegeven op Moederdag, dus wij geven jou de leukste ideeën.

Cadeautip 1: Swarovski sieraden

Swarovski sieraden komen van Oostenrijkse bodem en daar worden vooral de luxegoederen gemaakt. Swarovski staat bekend om zijn prachtige fonkelende kristalbewerking. Verdiend jouw moeder de blinkende aandacht? Dan zit je bij Swarovski helemaal goed. 

De sieraden zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten, armbanden, kettingen, oorbellen, ringen en zelfs pennen. Geef je moeder het ultieme cadeau door haar een Swarovski sieraad te geven. 

Cadeautip 2: Horloge

Wat is nou beter dan een sierlijk of stoer horloge voor je moeder? De horlogecollectie is super breed bij Trendjuwelier, dus om te slagen voor jou of voor je moeder is zeker geen probleem. De variatie in uitstraling is heel verschillend. Verschillende kleuren wijzerplaten en zelfs de band is er van leer en ook van staal. Elke moeder moet de tijd goed in de gaten houden, dus met een horloge is ze hoe dan ook blij mee.

Cadeautip 3: Ti Sento ring: 

Elke Ti Sento ring is van hoge kwaliteit en gaat levenslang mee. Juist door de kwaliteit van het gebruikte zilver met combinatie van de schitterende Swarovski kristallen, heeft elke ring van Ti Sento een bijzondere uitstraling. Is jouw moeder een kieskeurig type? Geen probleem, want de ring kan smal of breed zijn, met of zonder kristallen. De ringen zijn ook super leuk voor gewoon erbij, bijvoorbeeld voor een aanschuifring. U kunt gerust een Ti Sento ring weggeven als Moederdagcadeautje, ze zijn altijd welkom. 

Cadeautip 4: Gouden sieraden van de Huiscollectie

Vind je het lastig om te bepalen wat voor sieraad nou het beste bij je moeder past? Trendjuwelier heeft heel veel leuke gouden sieraden in de huiscollectie. Bij deze collectie kun je makkelijk een leuke samenstelling van bijvoorbeeld een ketting en oorbellen bij elkaar zoeken. Goud is super populair en de keuze uit goud, is bijzonder groot. Een ring mét of zonder Zirkonia, bij onze huiscollectie gaat u het vinden. Vrijwel alle gouden sieraden zijn tijdloos en daarom leuk om te dragen in de lengte van vele jaren. Een super Moederdag cadeau dus.

Naast de bovenstaande Moederdag cadeautips, hebben wij op Trendjuwelier nog vele andere merken, zoals Zinzi, Boccia en Buddha to Buddha. Verder hebben wij ook nog meerdere soorten sieraden, zoals Bangles, Bedels en Broches. Dus wil je nog even verder kijken? Bekijk de gehele sieradencollectie voor dames in onze webshop waar jij je moeder blij mee maakt!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *