logo

Nieuwe collectie Blush gouden sieraden

Op 28 november hebben wij de nieuwe collectie van Blush sieraden toegevoegd.
Deze prachtige collectie is volledig vernieuwd en heeft een geheel nieuwe insteek gekregen.

Bijna alle ringen zijn gemaakt om enkel te dragen, maar vooral om te combineren met de diverse aanschuifringen.
Een voorbeeld hiervan vind u links.

Combinatie

Blush Ring

Rechts vind u een combinatie die u kunt maken met de Blush ringen. Dit is een combinatie van 3 ringen, 1x de 1021YZI en 2x de 1041WGO

De kleuren die in de oude collectie zaten zijn geheel verdwenen en hebben plaats gemaakt voor prachtige witte doorzichtige zirkonia stenen. Deze zijn of enkel gezet in de ringen of prachtig volgezet met kleine zirkonia stenen. De technische benaming hiervoor is pave gezet.

De ontwerpen zijn tijdloos en elegant van design. Dit mag ook wel als je bedenkt dat de zelfde ontwerpers die het uiterst succesvolle merk Ti Sento ontwerpen ook de Blush gouden sieraden ontwerpen.

Wij wensen u veel kijk en koop plezier met deze nieuwe collectie.



6 reacties op “Nieuwe collectie Blush gouden sieraden”

  1. na schreef:

    en van ti sento vind ik net niet speels genoeg en Blush heeft net dat nonchalante….En bij mij is het voorgekomen dat bij Ti Sento een steentje was uitgevallen na 1 dag om te hebben gehad (thuis). Dat vond ik erg heel amateuristisch…wordt er niet opgelet op kwaliteit? Want ik kon het niet meer terugruilen mocht het nog een keer gebeuren. Terwijl een pootje net niet een zirkonia steentje vasthield. Waardoor dit steentje alleen door 1 pootje wordt tegengehouden ipv 2. Maar goed, had toen maar met nagellak overheen gelakt, just in case. De juwelier kon het zilveren pootje niet smelten en goedzetten. ONVOORSTELBAAR! Wat zijn zij? Alleen een winkel die merken inkopen en verder niets aan ambachtelijke vaardigheid uitoefent?

  2. na schreef:

    Ik bedoel maar…ik vind de prijs/kwaliteitsverhouding te groot.

  3. na schreef:

    Ik moet zeggen dat de nieuwe collectie 2010 heel mooi oogt. HeeEEeel jammer dat het zo duur is geworden! Vooral deze tijd..heeft mensen niet al teveel te besteden en ga je massievere ringen maken met nog meer goud erin. Ik heb zon spijt dat ik mijn ring kwijt had geraakt..was ongeveer 2 jaar terug. Dat was een gouden ring met een zirkonia steen. Ik weet nog dat het 110 euro kostte. Als het nu 130 had gekost, dan had ik hem zeker gekocht. Maar nu zie ik dat de prijzen voor gouden of zilveren ringen vanaf 200 euro kosten. Nee dat vind ik net iets te duur voor iets dat niet eens 100% goud is en het is MAAR een ZIRKONIA steentje. Uiteindelijk draag ik een ring zonder een imago of een 100% 14 karaats ring…niet 18 of 24karaats…en niet een diamanten ring.

  4. peet schreef:

    jammer dat de mooie kleuren zijn verdwenen… De oude collectie was prachtig, deze collectie is saai.. Ik hoop dat ik in juwelier Ina van het Hoog nog sieraden van de oude collectie kan bestellen..

    Hopelijk komen de mooie kleuren weer terug in de volgende collectie…

  5. admin schreef:

    Beste Naomy,

    U heeft gelijk dat de prijzen wat zijn gestegen.
    Dit heeft twee redenen, de eerste is dat de sieraden wat massiever zijn uitgevoerd waardoor er meer goud aan zit wat ze duurder maakt en tevens is de goudprijs aanzienlijk hoger geworden waardoor ze nog eens duurder zijn geworden.
    De laatste tijd zijn er geen wijzigingen meer gemaakt in het merk en heeft de leverancier ook niet meer de prijzen verhoogt.
    Als de prijs aangepast was naar de huidige goudkoers was er waarschijnijk niet zo’n groot verschil meer geweest.

  6. naomy schreef:

    niet alleen het concept is vernieuwd, ook de prijzen zijn aanzienlijk gestegen. Jammer want het was een leuk merk ook nog een beetje betaalbaar maar nu niet meer helaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *