logo

SEIKO Nieuwe Collectie Spring Summer 2018

De omvangrijke collectie van SEIKO horloges is weer flink uitgebreid met een 50 stuks prachtige modellen. De nieuwe SEIKO Collectie 2018 biedt eenvoudige klassieke modellen zowel voor dames als heren tot de luxe en exclusievere lijnen die we kennen bij SEIKO; De top range zijn uiteraard de SEIKO Aston en SEIKO Presage modellen.

Wat is er nieuw bij de SEIKO Astron collectie 2018?
Binnen deze collectie zien we twee SEIKO ASTRON GPS Solar Chronograaf horloges met een 8×22 Kaliber. De twee modellen SSE159J1 en SSE161J1 zijn beide voorzien van stalen kasten en stalen banden en keramieke lunet. Alle Seiko Astron modellen zijn met de hand gepolijst door middel van Zaratsu polishing techniek. Uiteraard zijn de modellen voorzien van de superzuinige GPS techniek van Seiko, het model kan door middel van de connectie met 4 satellieten zelf bepalen waar het op de wereld is en de tijd correct instellen. De kalender van het model is een Perpetual Calender, wat inhoud dat er altijd de correcte datum wordt getoond. Verstellen van de 30e van de maand naar de 1e van de volgende maand behoord tot verleden tijd. Indien het horloge volledig is opgeladen maakt het horloge ook 1x per dag satellietverbinding met één satelliet om de tijd te corrigeren. Hierdoor is het 8X22 GPS Solar horloge extreem accuraat en kent het horloge slechts een afwijking van 1 seconde per 100,000 jaar.

Wat is er nieuw bij de SEIKO Presage collectie 2018?
Binnen de SEIKO Presage serie zien we weer een aantal unieke mechanische modellen. Luxe horloges waar oude technieken weer naar boven komen. Bij een aantal modellen is de witte wijzerplaat vervaardigd met wit emaille wat een luxe look geeft. De emaille wijzerplaten zijn vervaardigd door meester-vakman Mitsuru Yokozawa en zijn team. Zij staan garant voor een tot in de perfectie afgestemde dikte van het emaille op ieder deel van de wijzerplaat. Alle onderdelen van de SEIKO Presage modellen worden in house gemaakt in Japan. De witte emaille wijzerplaten hebben een prachtige uitstraling en zullen altijd hun prachtige witte kleur behouden. De uuraanduiding bestaat uit tien laagjes zwart emaille welke een mooi reliëf geeft op de wijzerplaat. De top modellen met lederen band zijn allen voorzien van alligator lederen banden met een luxe uitstraling. De uurwerken zijn van het 6R15 Kaliber, een mechanisch kaliber welke oplaad door middel van de beweging van de pols (Let er wel op dat het model goed strak op de pols zit anders laadt het minder snel op). Als het model volledig is opgeladen heeft het een energie reserve van 50 uur. Het tikgetal van deze automaat is 21.600 per uur en het horloge heeft 23 jewels.

Wat is er nieuw bij de SEIKO Prospex ollectie 2018?
Binnen de SEIKO Prospex serie zien we voor dit seizoen uitsluitend nieuwe SEIKO Prospex Sea modellen, dit houdt in; 20 ATM waterdichtheid, automatische uurwerken, draaibare luntten en duidelijk afleesbare wijzerplaten, ook onderwater. Modellen met een comfortabele kunststof band, tevens zijn er twee modellen met een stalen band en een SEIKO Prospex horloge met Solar uurwerk en chronograaf functie. Als duiken en automatische horloges je passie zijn, ben je bij SEIKO Prospex aan het juist adres.

Wat is er nieuw bij de SEIKO Premier collectie 2018?
Bij de SEIKO Premier serie zien we maar drie nieuwe modellen. Wel is er een leuk voor hem en voor haar setje van deze serie. De modellen passen perfect bij elkaar; Het Seiko SNP152P1 Premier Heren horloge en het Seiko SUT346P1 Premier Dames horloge vormen een prachtig setje.

Wat wij verder nog even aan willen halen binnen deze weergaloze nieuwe SEIKO collectie 2018 zijn drie prachtige dames SEIKO automatische horloges. De SEIKO Dames automaten zijn er in drie kleurstelling; een prachtig zilverkleurig model (SYMA27K1 ), een bicolor model (SYMA35K1) en een volledig goudkleurig model (SYMA38K1). De modellen zijn super vrouwelijk door de slanke vorm; een kastbreedte van 24 mm en dikte van 10 mm. de band heeft een breedte van 12 mm. De modellen zijn voorzien van dag en datum weergave.  Het 4207 Kaliber heeft een energiereserve van 40 uur, het aantal Jewels is 21, het tikgetal is 21.600 per uur.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *