logo

Zinzi sieraden, bereikbaar voor iedereen

Wie heeft er nu geen zin in Zini? Kim Feenstra, Fatima Moreira en Lieke Martens in elk geval wel! Zij zijn de boegbeelden die al jaren het sieraden en horlogemerk Zinzi promoten en mede het merk zo groot gemaakt hebben als die vandaag de dag is. Alle sieraden van Zinzi zijn vervaardigd van zilver en daar komt dan direct mede de verklaring van de naam Zinzi vandaan. De merknaam ‘Zinzi’ staat namelijk voor ‘Zin in zilver’ en is tevens een meisjesnaam in Afrika met de treffende betekenis ‘Je ziet er mooi uit’.

Zinzi sieraden

Er zijn meerdere redenen waarom Zinzi zo populair is. De belangrijkste reden is de uitgebreide collectie sieraden die bestaat uit zilveren armbanden, zilveren kettingen, zilveren oorsieraden en zilveren ringen. Een wellicht net zo belangrijke reden is dat de prijzen van zilveren Zinzi sieraden onwaarschijnlijk laag zijn, ondanks het gebruik van eerste gehalte zilver; in de volksmond vaak ‘echt zilver’ genoemd. Waarde voor je geld krijgen is hier echt aan de orde, aldus de eigenaar van het merk Zinzi: Norbert Luckerath. Zinzi sieraden kopen is dan ook een heel goed idee.

Zinzi ketting

3 Nieuwe Zinzi collecties per jaar

Net als bij andere merken brengt ook Zinzi 3 x per jaar een nieuwe collectie zilveren sieraden uit. Het aanbod wordt voortdurend vernieuwd en aangepast aan de vraag en aan de mode van het seizoen. Overigens zitten er regelmatig ook gouden sieraden tussen; gouden armbanden, gouden kettingen en gouden oorsieraden. Immers goud wordt steeds populairder omdat het naast het genoegen om goud te dragen goud ook zijn waarde behoudt.  Gouden Zinzi sieraden kopen is dan ook een prima investering. Met de nieuwe collecties kan natuurlijk prima gecombineerd worden. De collecties zijn dermate groot dat er zijn altijd mogelijkheden zijn om sets samen te stellen van een armband, ring en een prachtige ketting.

Zinzi armband

Mart Visser & Zinzi

Binnen het merk Zinzi bestaat er een aparte lijn zilveren sieraden die ieder seizoen speciaal wordt ontworpen door Mart Visser. Mart Visser is een modeontwerper die zijn kennis opdeed bij Frans Molenaar, Anne klein en Koos van den Akker. Mart kwam in 1993 met zijn eerste mode kledinglijn. Sinds een paar jaar ontwerpt hij unieke zilveren sieraden voor Zinzi. Deze sieraden zijn vaak extravagant en hebben een zeer luxe uitstraling. Het idee van de sieradencollectie van Mart Visser is om de vrouw op een voetstuk te plaatsen en daarom te kiezen voor een sterk signatuur. Net als de normale Zinzi collectie kan je ook de door Mart Visser ontworpen zilveren Zinzi sieraden online kopen .

Zinzi & Pink Ribbon

Pink Ribbon vraagt aandacht voor borstkanker en de borstkankerpatiënt die de juiste behandeling en optimale begeleiding verdient. Ze financiert projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en de lange termijneffecten van borstkanker. Zinzi steunt de projecten van Pink Ribbon al sinds 2009 middels een speciale Pink Ribbonactie. Zinzi doneert 10% van de omzet van de Pink Ribbon sieraden aan Pink Ribbon. In 2020 heeft Zinzi tevens een prachtige donatie gedaan aan de CliniClowns.

zinzi oorbellen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *