Home
Nederlands - €

Boccia Bangles

De prachtige sieraden van Boccia kenmerken zich door het gebruik van het lichte titanium en de prachtige afwerking. Boccia is dan ook het bekendste merk in titanium sieraden. De sieraden van Boccia zijn over het algemeen unisex en kunnen door zowel dames als heren gedragen worden. De bangles van Boccia zijn gemaakt van titanium, vaak in combinatie met (tricolor) verguld of diamant. Kenmerkend voor de Boccia slavenarmbanden is de combinatie van mat titanium met diamant. Voor wie op zoek is naar een eenvoudige bangle met diamant, kan zich zeker vinden in de Boccia sieradencollectie.

Boccia sieraden kenmerken zich niet alleen door titanium, maar ook door het eigentijdse design. De sieraden van Boccia zijn gemaakt voor de moderne vrouw die op zoek is naar een uniek sieraad. Hieronder vind je de verschillende Boccia bangles. Bent u op zoek elegant sieraad zoals een tricolor slavenarmband met diamant? U slaagt zeker in de collectie van Boccia Titanium sieraden.

Wilt u een titanium sieradenset samenstellen? Bekijk dan ook eens de Boccia ringen, Boccia colliers en Boccia oorbellen.

Het dragen van titanium Boccia bangles heeft een aantal voordelen; titanium is sterker dan staal, lichter om te dragen en de verkleind de kans op een allergische reactie wegens het edelmetaal. Veel mensen met een nikkelallergie kunnen titanium wel verdragen, wat dus echt een uitkomst is.

Aantal: 2