Home
Nederlands - €
Boccia manchetknopen

Boccia manchetknopen

De prachtige sieraden van Boccia kenmerken zich door het gebruik van het lichte titanium en de prachtige afwerking. Boccia is dan ook het bekendste merk in titanium sieraden. De sieraden van Boccia zijn over het algemeen unisex en kunnen door zowel dames als heren gedragen worden. De manchetknopen van Boccia zijn gemaakt van titanium in combinatie met glimmend of mat titanium. Kenmerkend voor de Boccia manchetknopen zijn de strakke vormen, zonder te veel poespas. Voor wie op zoek is naar een paar moderne manchetknopen, kan zich zeker vinden in de Boccia sieradencollectie.

Boccia sieraden kenmerken zich niet alleen door titanium, maar ook door het eigentijdse design. De sieraden van Boccia zijn gemaakt voor de moderne man die op zoek is naar een uniek sieraad. Hieronder vind je de verschillende soorten Boccia manchetknopen. Bent u op zoek elegant sieraad zoals een paar manchetknopen met carbon of een paar matte manchetknopen? U slaagt zeker in de collectie van Boccia Titanium sieraden.

Het dragen van titanium Boccia manchetknopen heeft een aantal voordelen; titanium is sterker dan staal, lichter om te dragen en de verkleind de kans op een allergische reactie wegens het edelmetaal. Veel mensen met een nikkelallergie kunnen titanium wel verdragen, wat dus echt een uitkomst is.