Home
Nederlands - €

Buddha to Buddha Limited Edition sieraden

Ben Limited Edition en Esther Limited Edition

Buddha to Buddha brengt dit najaar zeer gelimiteerde armbanden uit van de populaire Buddha to Buddha Ben armband en Buddha to Buddha Esther armband.

De armbanden zijn allen verkrijgbaar in twee lengtes namelijk in 19 cm (Ladies) en in 21 cm (Men). Deze toch al zeer gewilde armbanden zijn op het slot voorzien van de bekende Bone en Onyx steen, die we al op meerdere Buddha to Buddha sieraden terug zien, om deze armbanden een nog opvallender look aan jouw pols mee te geven.

Er zijn dus twee Buddha to Buddha Ben Limited Editions in twee kleuren; de Buddha to Buddha Ben Limited Soul armband met Bone en de Ben Limited Strenght armband met Onyx in twee lengte maten en twee Buddha to Buddha Esther Limited Editions in twee kleuren en twee lengte maten; de Esther Limited Soul armband met Bone en de Esther Limited Strength armband met Onyx. Echter zijn er van elke armband maar 150 stuks gemaakt. Dus wil je een weergaloze stralende Buddha to Buddha Limted Edition armband bemachtigen raden wij je aan er snel bij te zijn. Wij hebben van alle versies alle maten, echter zolang de voorraad strekt!