Home
Nederlands - €

Daniel Wellington Classic Petite horloges

De Classic Petite horloge serie van Daniel Wellington is dé perfecte vertaling van wat het merk Daniel Wellington uitdraagt. Dit zeer elegante en super vrouwelijke horloge is eigentijds met een verfijnde uitstraling.

De kast van alle Daniel Wellington Classic Petite horloges zijn slechts 32 mm in doorsnee en de combinatie met mesh ofwel Milanese banden maakt de elke Classic Petite tot een prachtige accessoire. Het horloge is verkrijgbaar in de bekende rosé goud- en zilver kleur dit in combinatie met een zwarte of witte wijzerplaat.

De Classic Petite serie is de eerste horlogeserie van Daniel Wellington met een mesh band. Dit elegant vormgegeven bandje is gemaakt van roestvrijstaal maar voelt toch licht aan, draagt comfortabel en is makkelijk verstelbaar. Het mesh bandje is verkrijgbaar in een zilveren of rosé gouden plating. 

De gebruikte uurwerken in deze prachtige modellen zijn verfijnd Japanese Quartz Movement uurwerken.

Voor de launch van deze Classic Petite 32 mm horloges werkt Daniel Wellington samen met niemand minder dan de wereldberoemde Kendall Jenner. 

Kortom wederom een prachtige uitbreiding op de weergaloze collectie zijn deze super strakke Daniel Wellington Classic Petite horloges.

Aantal: 1