Home
Nederlands - €

Vanaf nu kunt u ook met crypto afrekenen! Kies dan bij het afrekenen voor "PayWithCrypto"!

Dreamcatcher sieraden

Dreamcatcher sieraden

Dreamcatcher sieraden zijn sieraden met een betekenis. Het woord Dreamcatcher zegt het al; het sieraad is een soort van dromenvanger die de negatieve energie blokkeert. Dit sieraad zorgt er voor dat al jouw dromen en geheimen veilig opgeborgen blijven en alleen voor jouw beschikbaar zijn. Immers je sieraad ziet, hoort en bewaart alles.

Dreamcatcher bewaart al je geheimen

Als jij jouw Dreamcatcher armband of collier draagt kan het gebeuren dat je van te voren al weet hoe het gesprek gaat verlopen of komt de plek waar je nog nooit bent geweest je zo bekend voor, je weet zelfs de weg erheen. Wellicht een tikkeltje spannend en avontuurlijk. Je zal zien dat je dit vaker dan één keer in je leven overkomt. Daarom is het ook erg belangrijk dat deze dromen positief zijn. De dromenvanger blokkeert daarnaast al jouw negatieve energiebanen en zorgt ervoor dat je positief blijft denken. Dromen zijn niet altijd bedrog.

Koop jouw Dreamcatcher bij Trendjuwelier

Koop jouw Dreamcatcher sieraad bij Trendjuwelier en ervaar de snelle bezorging. Als je bestelt voor 23.59 heb je vaak het sieraad de volgende dag nog in huis. Als het sieraad toch niet mocht bevallen kan je het binnen 30 dagen weer terugsturen. Je kan er ook voor kiezen om later betalen via Afterpay.

Kies voor een Dreamcatcher armband of een Dreamcatcher collier.