Home
Nederlands - €

Gc Watches Gc Special Edition horloges

Gc 20th Anniversary Limited Editions

Gc Watches viert zijn 20ste verjaardag met een aantal Gc Limited Edition uurwerken voor mannen. Trouw aan de horloge stijl, zijn de Gc 20th Anniversary Limited Editions Zwitserse gemaakte chronograaf modellen van hoge kwaliteit met een onderscheidend design. Met zijn opvallende kleur- en materiaalcombinaties - gemarkeerd door een koolstofvezel wijzerplaat en lunet. De siliconen horlogeband met metalen inserts, in kleur van de kast, maken deze Gc Special Edition horloges stuk voor stuk echte sportieve horloges met een chique uitstraling.

Vet, mannelijk en elegant. Deze Swiss Made Gc 20th Anniversary Limited Editions hebben het allemaal: Sterk design, hoogwaardige materialen en een precisie Swiss Made-uurwerk. De indrukwekkende koolstofvezellunet gecombineerd met de koolstofvezel wijzerplaat zorgen voor de sportieve uitstraling.

Voor een perfecte leesbaarheid zijn de uuraanduiding en wijzers uitgevoerd met Super LumiNova®. Twee ronde pushers en een zeshoekige kroon ronden het strakke ontwerp van het horloge af. Een gladde siliconenband met extra metalen inserts geven het horloge zijn verfijnde maar sportieve allure.

Deze Gc Limited Editon horloges zijn er in drie uitvoeringen, waarvan maar twee versies in Nederland uitkomen: één uitvoering met een zilverkleurige 316L edelstalen kast met roségouden accenten (PVD) (X72036G2S),  één met een goudkleurige (PVD) 316L edelstalen kast met goudkleurige accenten (X72037G2S). Het model welke niet in Nederland uitkomt heeft een zilverkleurige 316L edelstalen kast met blauwe en goudkleurige accenten (PVD) (X72038G2S)

De schroefkroon met reliëf en Gc logo en de schroefdekselachterkant bieden een waterbestendigheid van 100 meter (10 ATM). Alle horloges zijn uitgerust met een krasbestendig saffierglas.
De Gc 20th Anniversary Special Editions zijn genummerd en beperkt tot 2000 stuks per uitvoering. Een krachtige Smart Luxury statement van Zwitserse vakmanschap om de 20e verjaardag van Gc Watches in stijl te vieren met deze prachtige Gc Watches Gc Special Edition horloges.

Aantal: 1