Home
Nederlands - €

Gerstner trouwringen

Gerstner trouwringen maakt al 150 jaar trouwringen van zeer hoge kwaliteit. Prachtige modellen geraffineerd afgewerkt met mooie kwaliteit diamanten en alles in eigen huis.

Al geruime tijd is Gerstner marktleider op het gebied van trouwringen in Duitsland en ze zijn hard op weg om ook in Nederland marktleider te worden.
Door het grote volume dat dat geproduceerd wordt niet alleen een mooi divers assortiment trouwringen aangeboden, maar ook voor de juiste prijs!
Wij zijn dan ook blij om deze trouwringen collectie te mogen voeren.

De ringen van Gerstner zijn altijd uigevoerd met mooie briljant geslepen diamanten uitgevoerd, een enkeling zelfs met baquette geslepen diamant, voor wie eens wat anders wil. De trouwringen zijn in één kleur goud of in combinaties van goud kleuren te verkrijgen.

De trouwringen die wij op de website tonen kunnen desgewenst ook in andere kleurcombinaties geleverd worden. U mailt ons uw wensen en wij berekenen de juiste prijs voor u. Over het algemeen is deze verandering aan de trouwring zelfs gratis. Indien u een bestelling bij ons plaatst zenden wij u direct een ringenbos toe, waarmee u zelf de juiste maat van de trouwringen kunt bepalen. Zodra u de maat bepaald heeft kunt u deze samen met de gravures die u graag in de trouwringen zou willen hebben doorgeven, wij zorgen ervoor dat deze er gratis in worden gezet.

Filter
Doelgroep
Kleur
Prijs
Aantal: 113