Home
Nederlands - €

Melano sieraden

MelanO is een Nederlands merk met moderne sieraden. Het assortiment MelanO op Trendjuwelier.nl is zeer uitgebreid. De MelanO sieraden die wij aanbieden zijn voor zowel dames, heren en kinderen.

Assortiment MelanO

Bij Trendjuwelier vindt u een groot aantal MelanO sieraden. Alle sieraden uit het assortiment kenmerken zich door de excentrieke, moderne uitstraling. De bijna 200 MelanO sieraden van Trendjuwelier bestaan onder andere uit:

  • Armbanden
  • Kettingen
  • Hangers
  • Oorbellen
  • Ringen

Het unieke van de MelanO collectie is dat u ze volledig aan kunt passen. Hierdoor kunt u de sieraden aanpassen naar uw kledingstyle of uw stemming van dat moment. Zoals u ziet zijn niet alleen de ringen van MelanO zijn aan te passen, ook de hangers, oorsieraden en armbanden zijn naar eigen smaak te wijzigen. Zo heeft u voor elke gelegenheid een bijpassende sieradenset, dus mix&match nu snel uw favoriete combinatie! Bekijk ook eens onze inspiratiesets!

HOU BIJ HET BESTELLEN REKENING MET HET VOLGENDE:

de losse modellen zijn allemaal exclusief verwisselbare balletjes.
als de kleur van de ring afwijkt van zilver, staat dit aangegeven als CZ (met zirkonia), G (verguld) of RG (roséverguld).
let er op dat de maat van het verwisselbare balletje overeenkomt met de maat van de ring.

MelanO collecties

MelanO heeft al diverse collecties op de markt gebracht. De Cameleon collectie bestaat uit roestvrijstalen ringen, die persoonlijk te maken zijn door middel van verwisselbare schroefstenen. De Cateye collectie is de meest bekende collectie van de MelanO sieraden. Deze balletjes zijn verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende uitvoeringen. De Stainless collectie bestaat uit een groot aantal vaste steentjes waarmee u uw eigen armband mee samen kunt stellen. Ten slotte bestaat de Brilliant collectie uit ringen en hangers van zirkoniasteentjes.

Naast MelanO vindt u bij Trendjuwelier meerdere sieraden van topmerken. Sieraden van Ti Sento, en Zinzi zijn hier voorbeelden van. U merkt het, een grote collectie sieraden kunt u aanschaffen in de webshop van online juwelier Trendjuwelier.

Wilt u liever een set MelanO sieraden aanschaffen of cadeau doen? Ook dat kan met de Melano sieraden. Vraag naar de mogelijkheden bij onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00.