Home
Nederlands - €

Onze juwelier in Delfzijl bestaat dit jaar 109 jaar!

Mi Moneda colliers

De Mi Moneda sieraden zijn de nieuwste trend onder de sieraden die wij aanbieden. Onderdeel van de Mi Moneda sieraden die wij verkopen zijn de Mi Moneda kettingen. Deze kettingen kunt u combineren met de overige sieraden uit de Mi Moneda collectie.

Mi Moneda ketting dragen

Wanneer u een Mi Moneda ketting heeft aanschaft, kunt u deze dragen met een munt in een munthouder. De nummer 1 munthouder van Mi Moneda is het zilverkleurige pendant. Deze munthouder is aan de ene kant geheel open en aan de andere kant mooi bewerkt. Ook is de munthouder verkrijgbaar in verschillende maten.

Een vergelijkbaar merk met Mi Moneda is Quoins. Deze munten zijn van ander materiaal gemaakt waardoor ze over het algemeen iets goedkoper zijn.

Doe een Mi Moneda ketting cadeau

Trendjuwelier biedt u een mooie starterset aan. Deze starterset is inclusief collier, munthouder en munt! Een leuke set om cadeau te doen. Natuurlijk kunt u het ook voor uzelf aanschaffen. Het is een ideale mogelijkheid om kennis te maken met Mi Moneda kettingen. Naast Mi Moneda bieden wij u meerdere sieraden aan van andere topmerken. U kunt hierbij denken aan My Imenso, Ti Sento en Trollbeads.

Direct een Mi Moneda ketting aanschaffen? Bekijk ons aanbod hieronder en bestel uw Mi Moneda ketting. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze klantenservice is te bereiken op werkdagen tussen 09:00 en 17:00.

De colliers van Mi Moneda kunnen gedragen worden met een munt in een munthouder. Als u eenmaal een Mi Moneda collier heeft, kunt u gemakkelijk varieren door verschillende munten aan te schaffen. Mi Moneda biedt daarom ook een gevarieerde collectie munten. Er is altijd wel een munt die bij uw persoonlijkheid of situatie past. Laat u inpsireren en bekijk onze gehele munten collectie online. Kies uw favoriete collier met munt en bestel uw nieuwe sieraad/sieraden direct in onze webshop! Veel draagplezier toegewenst.

LET OP: voor Mi Moneda gelden afwijkende garantievoorwaarden.