Home
Nederlands - €

OPS!Objects sieraden

Een echt trendy merk is OPS! Objects. Het merk is sinds 2010 actief op de juweliersbranche. Omdat het een vrij jong merk is, heeft het een trendy en moderne uitstraling. Bij Trendjuwelier vindt u ook sieraden van Ops! Objects.

OPS! Objects sieraden

In de webshop van Trendjuwelier zijn verschillende OPS! Objects sieraden te vinden. Het trendy merk biedt u onder andere armbanden, kettingen, oorbellen, ringen en zelfs horloges. Alle sieraden hebben dezelfde kenmerken: het zijn moderne sieraden met een trendy look!
OPS! Objects is afkomstig uit Italië. Nadat de sieraden in Italië en in andere landen zoals Spanje, Portugal en China verschenen is, zijn de OPS! Objects sieraden ook in Nederland verkrijgbaar. Trendjuwelier biedt een uitgebreid assortiment OPS! Objects aan in de webshop. Bekijk ons aanbod hieronder en bestel direct!

OPS! Objects armbanden

Een echte aanrader van het merk Ops! Objects zijn de armbanden. Twee veel verkochte armband collecties zijn de OPS! Love armbanden en de OPS! Tennis armbanden. De armbanden uit de Love collectie zijn grove, in elkaar gevlochten armbandjes met een hartvormige bedel. Het hartje is gemaakt uit siliconen. De Tennis collectie armbandjes zijn dunne trendy armbandjes met zirkonia.
Beide collecties zijn zeer populair bij Trendjuwelier. Wilt u Ops! Objects sieraden aanschaffen? Bekijk dan ons aanbod in onze webshop en bestel direct online uw OPS! Objects sieraden. Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.