Home
Nederlands - €

OPS!Objects Love sieraden

Ops! Love armbandjes

Populaire armbanden van het merk Ops! Objects zijn de Ops! Love armbandjes. Deze armbandjes kenmerken zich door de bedel aan deze armbandjes. De armband is voorzien van een bedel in de vorm van een hartje. Hier is de naam Ops! Love armbandjes van afgeleid.

Aanbod Ops! Love armbandjes

De Ops! Love armbandjes zijn sinds 2010 al verkrijgbaar in Italië. Deze zomer zijn ze voor het eerst in Nederland te zien. De kenmerken staan bekend om de hartvormige bedel die aan deze armbandjes hangen. In de hartjes staat de tekst ‘lovely designed in Italy’ gegraveerd.
De Ops! Love armbandjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het aanbod Ops! Love armbandjes die worden aangeboden in de webshop van Trendjuwelier. De hartjes zijn gemaakt van siliconen en geven de Ops! Love armbandjes een trendy uitstraling.

Ops! Love armbandjes bij Trendjuwelier

Het online bestellen van Ops! Love armbandjes bij Trendjuwelier is zeer eenvoudig. Bovendien kunt u veilig armbandjes bestellen bij ons. Het Thuiswinkel Waarborg certificaat bewijst dit. Bovendien hoeft u bij ons geen verzendkosten te betalen wanneer u een bestelling plaats van €35 of meer. Omdat wij een grote voorraad Ops! Love armbandjes hebben, kunnen wij de armbandjes binnen enkele werkdagen bij u thuisbezorgen. Ook heeft u 14 dagen de tijd om te betalen of eventueel te ruilen of te retourneren.
Wilt u direct Ops! Love armbandjes bestellen? Bekijk dan ons aanbod en kies uw Ops! Love armbandje. Voor meer informatie over de armbandjes kunt u contact opnemen met onze klantenservice (https://www.trendjuwelier.nl/klantenservice/). Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

Filter
Kleur
Prijs
Aantal: 2