Home
Nederlands - €

Gouden Ashangers

Een ashanger zorgt ervoor dat u uw geliefde altijd bij u kunt dragen. Een ashanger is een subtiel herdenkingssieraad om een symbolische hoeveelheid as van uw overleden dierbare in te bewaren. Het is een mooie hanger met een mooie gedachte. De ashangers zijn zilverkleurig en van hoge kwaliteit. Onze urnhangers zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Draag uw geliefde bij u, in de vorm hoe u wilt. Trendjuwelier heeft het voor uw in het assortiment. U hoeft niet verder te zoeken. 

Met de ashanger kunt u de emotie die u bij zich heeft laten zien. U kunt de ashanger dragen aan een mooi collier, of wilt u liever uw geliefde bij u dragen met een ring of een armband? Het is allemaal mogelijk.

De zilverkleurige ashangers zijn van echt goede kwaliteit. het is sterk materiaal en blijft lang mooi. Onze ashangers zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

U kunt kiezen uit een eenvoudige ashanger, een in de vorm van een hart of uit één van de vele andere mogelijkheden. Een ashanger is een aankoop die een leven lang meegaat.

Een mooi geschenk

Kent u iemand die onlangs iemand is verloren, is dit een mooi en liefdevol geschenk. Het is een geschenk wat nooit zal worden vergeten. Weet u het niet en wilt u iets anders geven? Wees dan gerust! Met meer dan 20.000 sieraden zult u gegarandeerd slagen bij Trendjuwelier. Wellicht is een gouden ketting of een paar gouden oorbellen een mooi cadeau. Ook daarvoor kunt u terecht bij Trendjuwelier.

Onze collectie ashangers

Wij hebben een mooie collectie met ashangers (ook wel urnhangers of gedenkingssieraad). Met verschillende vormen en maten bent u gegarandeerd te slagen bij Trendjuwelier. Uw ashanger dat u op het oog heeft zal nooit te klein of te groot zijn. De eventuele bijpassende collier, is ook bij Trendjuwelier verkrijgbaar.

Ashangers kopen bij Trendjuwelier

De juiste ashanger voor uw geliefde gevonden? Uw ashanger koopt u bij ons eenvoudig en snel. U kunt op vele verschillende manieren betalen. Wij accepteren creditcards en iDeal. Ook is het mogelijk om uw ashanger met afterpay af te rekenen. Toch niet tevreden over uw herdenkingssieraad? U kunt tot 14 dagen na aankoop uw product retourneren. Bij verdere vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Deze is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar. Wacht daarom niet langer en bestel uw ashanger bij Trendjuwelier.

- Ringen- Kettingen- Armbanden- Oorbellen- Bedels-

Aantal: 1