Home
Nederlands - €

Onze juwelier in Delfzijl bestaat dit jaar 109 jaar!

Kinderarmbandjes

Een kinderarmbandje is een blijvende herinnering voor u en uw kind. De kinderen die op jonge leeftijd een armbandje van de ouders of van de grootouders krijgen zullen deze nog vele jaren tegenkomen, ook na het dragen. Het zal voor altijd een tastbare herinnering blijven. De kinderarmbandjes kunnen door ons voorzien worden van een mooie gravure met bijvoorbeeld de naam en geboortedatum van uw kind.

Gouden armbandje kopen

Binnen onze collectie vind u enkel gouden kinderarmbandjes. Onze armbanden kunt u laten graveren met de naam of geboortedatum. We hebben zowel bicolor als geelgouden armbandjes. Bicolor armbandjes zijn sieraden met twee kleuren goud. Dit kunnen verschillende kleuren zijn. Een gouden kinderarmband koopt u online bij de grootste online juwelier.

Kinderarmbandjes met naam

Het is bij ons mogelijk om een kinderarmbandje te graveren. Onze armbanden beschikken daarom over een graveerplaatje waar u de naam en geboortedatum kunt laten graveren. Een persoonlijk boodschap is daarnaast ook mogelijk. Onze armbanden voor kinderen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit edelmetaal. Wie gaat u verrassen met een hoogwaardige kinderarmband?

Luxe kinderarmbandjes en meer kindersieraden

Naast luxe armbandjes voor kinderen vindt u bij ons in de collectie nog meer sieraden die u aan uw zoon, dochter of kleinkind cadeau kunt doen. Zo vind u bij ons ook een collectie kettingen voor kinderen. Zelfs enkele topmerken zoals Buddha to Buddha hebben een eigen collectie voor kinderen. Deze collectie Buddha to Buddha kindersieraden bestaat uit ringen, armbandjes en kettinkjes.

Voor horloges bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment kinderhorloges van meer dan 250 horloges. Onze horloges voor kinderen zijn van verschillende topmerken zoals Lacoste, Zinzi en Coolwatch.

Kinderarmbandje kopen

Een armbandje voor uw kind koopt u gemakkelijk online bij Trendjuwelier. Wilt u toch liever de kinderarmbandjes in het echt zien? Dan kunt u langskomen in onze winkel waar ons personeel u graag verder helpt. Bestelt u uw armbandje voor uw kind en is deze toch niet helemaal uw smaak? Geen probleem, bij Trendjuwelier heeft u recht op 14 dagen retourgarantie. Ook leveren wij vaak binnen één dag uw armband en kunt u binnen no-time genieten van uw bestelling. Heeft u verdere vragen? Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 bereikbaar. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden beschikbaar waar u mee kunt afrekenen in onze webshop. Betaalt u liever achteraf? Het is bij onze webshop ook mogelijk om te betalen via Afterpay.

Naast onze online winkel, hebben wij ook een fysieke winkel waar ons gespecialiseerde personeel klaar staat om u te helpen. Wilt u daarom liever de kettingen in het echt zien, kom dan langs in onze winkel. Uw kinderarmbandje bestelt u snel en gemakkelijk online bij de grootste online juwelier.