Home
Nederlands - €

Slate Colliers

Slate stalen colliers van zijn vandaag de dag erg populair. De populariteit van met name het robuuste zeer luxe en soms klassieke staal is groot. Slate heeft voornamelijk massieve colliers en armbanden in de collectie.

Staal en echt zilver

De Slate stalen colliers/kettingen lijken qua uiterlijk erg veel op ‘echt zilver’ maar zijn veel beter bestand tegen beschadigingen en stalen colliers verkleuren vrijwel nooit zoals zilver dat dat zo goed kan.

Staal zwaarder dan zilver

Colliers van staal zijn echter wel zwaarder dan zilveren sieraden vooral als het gaat om zilveren kettingen of armbanden. Deels komt dat omdat stalen colliers vervaardigd worden van massief staal, anderzijds zijn stalen colliers vaak uitbundiger in de gebruikte materialen waardoor het gewicht toeneemt. Vaak is dit een moment van gewenning en is het verder niet storend.

Prijstechnisch zijn stalen colliers bijzonder interessant. De prijs-kwaliteitverhouding is hier maximaal. Voor een dergelijk collier in zilver uitgevoerd moet vaak meer dan vijf keer de prijs betaald worden van dezelfde collier in staal. Stalen colliers verschijnen in iedere vorm; je vindt het terug in armbanden en kettingen maar ook in broches, munten en oorbellen. Voor het staal wordt nikkelvrij roestvrijstaal gebruikt zodat de kans op een allergische reactie minimaal is. Merken die staal gebruiken zijn oa. Slate sieraden, Skagen sieraden, Quoins, Diesel sieraden, Frank 1967, Mi Moneda en Boccia.

Koop Slate stalen colliers online bij Trendjuwelier

Trendjuwelier behandelt met zorg uw bestelling en probeert de grootst mogelijk service te verlenen. Jouw aankoop wordt keurig in cadeaupapier verpakt en je hebt 30 dagen bedenktijd. Toch liever een ander sieraad? Kijk dan ook even in onze huiscollectie. Maak je outfit compleet met een horloge van Cluse.