Swarovski ringen

Swarovski ring

Swarovski ringen zijn tijdloos, elegant en chique. De ringen van Swarovski worden voor de modebewuste vrouw ontworpen en zijn geschikt voor verschillende gelegenheden. Ieder seizoen brengt het merk nieuwe stijlen met een verrassende twist op de markt. Zo bent u altijd voorzien van een unieke Swarovski ring!

Trendjuwelier is een officiële reseller van Swarovski. Wij zijn Nederlands grootste online juwelier en verkopen verschillende topmerken waaronder Swarovski. Naast ringen van Swarovski vindt u bij ons ook ringen van Ti Sento en ringen van Buddha to Buddha.

Prachtige ringen van verschillende edelmetalen

Swarovski ringen zijn gemaakt van verschillende edelmetalen zoals zilver, roségoud en geelgoud. Alle ringen zijn voorzien van het wereldberoemde Swarovski kristal. U vind bij ons in het assortiment klassieke ringen maar ook moderne ringen met een twist of ringen met een overslag. Met meer dan 25 verschillende Swarovski ringen zult u gegarandeerd bij ons slagen bij het vinden van een ring van het merk Swarovski.

Naast ringen bevat onze Swarovski collectie nog meer sieraden. U vind bij ons onder andere:

De geschiedenis van Swarovski

Het merk Swarovski is in 1895 opgericht door Daniel Swarovski. Daniel was een lenzenmaker en zoon van een bekende glasbewerker. Daniel begon niet meteen met het maken van de prachtige sieraden zoals wij die nu kennen. Alvorens hij begon met het maken van sieraden maakte Daniel de welbekende beeldjes van Swarovski. Later, toen hij een slijpmachine aanschafte begon hij met het maken van Swarovski sieraden. Zo kon hij steeds gedetailleerder werken. De kwaliteit van de sieraden werd steeds beter en werd gedragen door werelds meest invloedrijke mensen. 

Het hoofdkantoor is te vinden in Oostenrijk en is samen met het museum een toeristische trekpleister. In het museum vindt u gehele collectie en de wereldberoemde Swarovski Kristallwelten. Swarovski sieraden zijn te herkennen aan de zwaan, die als logo vaak terugkomt.

De vormgeving van Swarovski

Naast dat het kristal van Swarovski wereldbekend is en van de allerhoogste kwaliteit is, is ook de vormgeving van de kristalletjes, die u in de ringen van Swarovski terugziet, ontzettend belangrijk. De ontwerpen en vormgeving zijn uniek en toonaangevend. Dit zorgt ervoor dat Swarovski ringen dankzij hun unieke vormgeving perfect zijn om te dragen tijdens chique gelegenheden maar deze ringen kunnen ook goed tijdens het dagelijkse leven kunnen worden gedragen.

Een Swarovski ring is perfect om te mix and matchen met andere sieraden van het merk en verschillende stijlen kleding. U kunt uw Swarovski ring uitstekend dragen bij een smart casual stijl maar ook tijdens een gala. Of wat dacht u van de combinatie van een prachtige ring en een ketting van Swarovski. Het is allemaal mogelijk! Swarovski sieraden geven uw uitstraling een boost.

De stenen van een Swarovski ring zijn meestal kleurloos, maar binnen onze collectie vindt u ook ringen met een blauwe en gele steen. U ziet Swarovski ringen ook regelmatig terug in de modewereld, gedragen door mannequins op de catwalks en op elke afterparty. Swarovski ringen zijn verkrijgbaar in zilver-, geel,- of roségoudkleur.

Een perfect cadeau

Een Swarovski ring is een perfect cadeau voor uzelf of uw geliefde. Een prachtige ring misstaat niemand en het is daarom een ultiem cadeau wat altijd gewaardeerd wordt. Bent u op zoek naar een uniek cadeau? Dan is een prachtige ring van Swarovski echt iets voor u.

Naast ringen van Swarovski, hebben wij binnen onze collectie ook ringen van andere verschillende topmerken zoals Pandora maar ook een eigen huiscollectie. U vindt binnen onze collectie gouden ringen, zilveren ringen en zelfs diamanten ringen.

Swarovski ring kopen bij Trendjuwelier

Trendjuwelier is officieel dealer van Swarovski sieraden en biedt u de best mogelijke service. Wij pakken jouw Swarovski ring altijd in met cadeaupapier en in de meeste gevallen heb jij jouw bestelling de volgende dag al in huis.

Indien u toch niet geheel tevreden met het door jouw gekochte Swarovski ring dan mag u dat binnen 30 dagen weer retour sturen. Wél met de complete verpakking want dat is de eis van Swarovski. u mag de verpakking van een Swarovski product nooit weggooien, dan vervalt de garantie én het recht van retour. Heeft u daarnaast verdere vragen? Kom dan langs bij ons in Delfzijl of stel uw vraag aan onze klantenservice. Die is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Filter
Materiaalgroep
Maat
Type steen
Materiaal
Prijs