Home
Nederlands - €
Vaderdag

Vaderdag cadeau

Verras je vader met een mooi sieraad

Ben je op zoek naar een leuke armband of horloge als Vaderdagcadeau om je vader te verrassen? Dan ben je bij Trendjuwelier aan het goede adres! Wij hebben een mooie selectie van sieraden en horloges voor je samengesteld, waarmee je jouw vader gegarandeerd een leuk Vaderdag cadeau geeft. Wil je een Vaderdag cadeau tip of heb je nog geen cadeau voor Vaderdag? Wij hebben een paar mooie Vaderdag ideeën voor je op een rij gezet. Ga je voor een mooi horloge van Diesel, een lederen armband van Fossil of toch voor een stijlvol horloge van Daniel Wellington? Bij Trendjuwelier vind je altijd een leuk horloge als cadeau voor jouw vader. Wij pakken jouw kado voor vader feestelijk voor je in. Hoogtijd voor een upgrade van jouw vader!

Vaderdag is de feestdag dat de vaders gëeerd wordt voor hun vaderschap en hun vaderlijke verplichtingen. In Nederland wordt dat gevierd op de derde zondag van juni. In België viert men dat een week eerder namelijk op de tweede zondag van juni. Vaderdag is ontstaan naar aanleiding van Moederdag die in Mei wordt gevierd. Men neemt aan dat Vaderdag in 1909 is geïntrodiceerd door Onora Smart Dodd die haar vader wilde eren voor zijn doorzettingsvermogen. De eerst echte Vaderdag in Amerika was dan in 1910. In Nederland werd Vaderdag voor het eerst in oktober 1937 gevierd. Door de inzet van de toenmalige Bond van Herenmode-detaillisten werd vaderdag verplaatst naar de huidige zondag in de derde week van juni.

Vaak wordt er door kleine kinderen een mooie tekening of iets anders wat door hun zelf, meestal op school, is gemaakt gegeven. Daarnaast geven familieleden vaak een iets groter en duurder cadeau zoals bijvoorbeeld een nieuw horloge of een prachtig sieraad wat de vader in kwestie altijd al wilde hebben.

Bij Trendjuwelier heb je een keuze uit tienduizenden horloges en sieraden. Elk Vaderdagcadeau wordt met zorg en feestelijk ingepakt en verzonden naar het adres van jouw keuze. Dan wordt het uitpakken op zondag een klein feestje. Je zichttermijn is 30 dagen zodat je je niet hoeft te haasten. Koop jouw vaderdagcadeau voor de liefste vader bij Trendjuwelier.

Filter
Breedte
Gelegenheid
Maat
Doelgroep
Sieraad vorm
Smartwatch functies
Type
Soort glas
Soort uurwerk
Extra Functies
Materiaal Band
Materiaal Kast
Waterdichtheid
Kalender Type
Kastvorm
Kleur wijzerplaat
Kleur kast
Type steen
Kleur
Materiaal
Kleur middensteen
Kleur band
Prijs
Aantal: 4833