Home
Nederlands - €
Horloges voor Vaderdag

Horloges voor Vaderdag

Vaderdag is de feestdag dat de vaders gëeerd wordt voor hun vaderschap en hun vaderlijke verplichtingen. In Nederland wordt dat gevierd op de derde zondag van juni. In België viert men dat een week eerder namelijk op de tweede zondag van juni. Vaderdag is ontstaan naar aanleiding van Moederdag die in Mei wordt gevierd. Men neemt aan dat Vaderdag in 1909 is geïntrodiceerd door Onora Smart Dodd die haar vader wilde eren voor zijn doorzettingsvermogen. De eerst echte Vaderdag in Amerika was dan in 1910. In Nederland werd Vaderdag voor het eerst in oktober 1937 gevierd. Door de inzet van de toenmalige Bond van Herenmode-detaillisten werd vaderdag verplaatst naar de huidige zondag in de derde week van juni.

Vaak wordt er door kleine kinderen een mooie tekening of iets anders wat door hun zelf, meestal op school, is gemaakt gegeven. Daarnaast geven andere familieleden vaak een iets groter en duurder cadeau zoals bijvoorbeeld een nieuw horloge wat de vader in kwestie altijd al wilde hebben.

Bij Trendjuwelier heb je een keuze uit duizenden horloges. Elk horloge als Vaderdagcadeau wordt met zorg en feestelijk ingepakt en verzonden naar het adres van jouw keuze. Dan wordt het uitpakken van het nieuwe horloge op zondag een klein feestje. Je zichttermijn is 30 dagen zodat je je niet hoeft te haasten om het horloge retour te sturen indien je het horloge niet zo mooi vind. Koop jouw horloge voor vaderdag voor de liefste vader bij Trendjuwelier. Heb je liever een mooi sieraad uit de huiscollectie? Dat kan natuurlijk ook.

Filter
Gelegenheid
Doelgroep
Smartwatch functies
Type
Soort glas
Soort uurwerk
Extra Functies
Materiaal Band
Materiaal Kast
Waterdichtheid
Kalender Type
Kastvorm
Kleur wijzerplaat
Kleur kast
Kleur band
Prijs
Aantal: 4094