Home
Nederlands - €

Vostok Europe horloges

HERKOMST
De horloges van Vostok Europe zijn nieuw op onze website. Het merk richt zich vooral op de West-Europese markt en is sinds 2004 verkrijgbaar.
Vostok-Europe is begonnen als pionier op het gebied van hartslagmeters voor sport en is op dit gebied nog steeds toonaangevend. De sporthorloges van Vostok-Europe Watch zijn technisch zeer vooruitstrevend en nu ook op het gebied van design perfect ontworpen.

ONTWERP
Ook in Amerika is de komst van dit mooie horlogemerk niet onopgemerkt gebleven, er zijn steeds meer liefhebbers van Vostok Europe. Deze stijlvolle horloges worden met de hand gemaakt in Vilnius, Litouwen. Vostok staat voor moderne en kwalitatieve horloges met de beste sovjet technologieën. Waterdichtheid is een onderscheidend kenmerk die niet alleen terug komt in het horloge maar ook de verpakking. Vergelijkbare horloges kunt u vinden bij Diesel horloges.

Deze uitdagende horloges zijn nu ook bij Trendjuwelier verkrijgbaar!

Voor vragen over de Vostok Europe horloges kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen te bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur.