Home
Nederlands - €

X Jewellery sieraden

Nu verkrijgbaar bij Trendjuwelier, het nieuwe concept van Trollbeads; de X Jewellery schakelarmband.

Iedereen kent inmiddels de armbanden van Trollbeads met de kralen. Nu komt Trollbeads met een nieuw concept wat goed past bij hun visie namelijk; personaliseerbare sieraden met een boodschap. Dit nieuwe merk heet X Jewellery.

ARMBAND MET SAMENHANG
Elke X Jewellery link heeft iets aparts en een persoonlijke boodschap. Door de X jewellery links met elkaar te verbinden ontstaat de armband die jouw verhaal vertelt.

KLEUREN
Er zijn verschillende kleuren X Jewellery links waar je uit kunt kiezen. De schakels zijn  vervaardigd uit goud, zilver, brons of rubber. Een aandachtspunt bij het kiezen van bronzen schakels is dat deze gaan verweren (de kleur wordt donkerder). De bronzen links worden eigenlijk mooier doordat ze een eigen leven krijgen.

MATEN
Wij hebben alvast wat maten gepast en bij een smalle dames pols zijn er acht dubbele schakels nodig (inclusief sluiting). Met de enkele links heb je 18 a 20 stuks nodig en een sluiting om een mooie lengte te hebben bij jouw X Jewellery armband.

Wanneer de basis van jouw armband is gelegd kun je beginnen met het personaliseren van de armband. Heb je even geen inspiratie? Kijk voor leuke ideeën op ons blog!

Bekijk hier hoe je je X Jewellery armband in elkaar zet.

Aantal: 164