verlovingsringen

De mooiste verlovingsringen maak je zelf

Verlovinsgringen

Verlovingsgringen maak je zelf! Om dit mogelijk te maken is Trendjuwelier een samenwerking aangegaan met DiamondsByMe.nl. Op deze website kun je je verlovingsringen helemaal zelf samenstellen. Hierdoor geef je jouw geliefde een uniek sieraad waarmee jullie band op de meest persoonlijke manier verzegeld wordt. Een persoonlijk sieraad is voor zo'n gelegenheid toch vele malen mooier dan een standaard ring?

DiamondsByMe is gespecialiseerd in het produceren van ringen en andere sieraden, geheel naar de wens van haar klanten. Alles is mogelijk! Sieaden zoals (geel)gouden verlovingsringen, witgouden verlovingsringen, rose-gouden verlovingsgringen, zilveren verlovingsringenen zelfs platina verlovingsringen behoren o.a. tot de sieraden en edelmetalen waarmee gewerkt wordt. En deze kunnen vervolgens gecombineerd wordt met zo'n beetje alle denkbare edelstenen. Of het nou "simpelweg" om diamant gaat, of bijvoorbeeld saffier, topaas, smaragd, amethist, robijn, alle mogelijke combinaties zijn toe te passen. En het leuke is; Je kan dit helemaal zelf doen op de website van DiamondsByMe.nl! Je ziet direct het het eindresultaat en weet precies wat de door jouw gekozen combinatie gaat kosten. Daarbij garandeert DiamondsByMe ook de beste prijzen!

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste samenstelling? Lees dan eerst dit artikel en laat je inspireren. Elke vrouw is tenslotte anders, dus het kiezen van de perfect ring is niet te onderschatten. Probeer het zelf!

Ja, ik wil mijn eigen verlovingsring samenstellen