Betaalmogelijkheden

iDEAL - Hoe werkt betalen via iDEAL?

Maakt u gebruik van internetbankieren? Een groot aantal banken in Nederland ondersteunen iDEAL betalingen. Betalen via iDEAL werkt op dezelfde manier als internetbankieren. U heeft uw bankpas en identificatiemethode nodig (bijv. random reader, e. dentifer, tancode etc)

Kosten:
Wij rekenen geen kosten voor iDEAL betalingen.

Voordelen:

  • U betaalt met de betrouwbare manier van internetbetalingen.
  • U betaalt via de veilige software van uw eigen bank.
  • Wij versturen uw bestelling zo spoedig mogelijk. (mits voorradig)
  • Betalingen via iDEAL zijn gratis.

Creditcard - Hoe werkt betalen via creditcard?

Bij Trendjuwelier kunt u betalen met de volgende creditcards: Visa, MasterCard en American Express. Op een via SSL beveiligde pagina (dit herkent u aan de url die begint met https en het slotje in uw adresbalk) voert u de gevraagde gegevens in. Creditcard betalingen verlopen via Adyen Payments. Zij voldoen aan de strenge eisen die creditcard maatschappijen stellen aan online betalingen.

Kosten:
Wij rekenen geen kosten voor creditcard betalingen.

Voordelen:

  • Veilige betaalmethode, alles verloopt via een beveiligde verbinding (SSL).
  • Wij versturen uw bestelling zo spoedig mogelijk. (mits op voorraad.)
  • Wij rekenen geen kosten voor creditcard betalingen.

Klarna

Klarna voert voor Trendjuwelier.nl het volledig achteraf betalen proces uit. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen, wij kunnen hier niets voor u betekenen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Klarna website.

Aan achteraf betalen met Klarna zijn wel voorwaarden verbonden, u kunt deze hier lezen.

Kosten:
Wij rekenen geen kosten voor betalingen via Klarna .

Voordelen:
Veilig, u betaalt het totaalbedrag na ontvangst van uw bestelling.
Wij versturen uw bestelling direct, mits voorradig.

Bancontact/Mister Cash

Voor de Belgische klanten is er de betaalmethode Bancontact/Mister Cash. Veilig en vertrouwd betalen met uw eigen pas. Mister Cash ondersteunt de volgende banken: Dexia, Fortis, ING, Fintro, KBC, CBC, AXA Bank en VDK Spaarbank.

 

Paypal

Paypal is wereldwijd een van de meest gebruikte online betaalmethodes. Het voordeel van Paypal is dat u als klant volledig verzekerd bent van een succesvolle aankoop, naar volledige tevredenheid. U bent bij Paypal tevens verzekerd dat u nooit met lege handen komt te staan dmv van de koperbescherming. Dit houdt in dat wanneer een pakket onverhoopt toch zoek raakt tijdens het verzendproces, u hier altijd schadeloos voor wordt gesteld. Daarnaast kunt u eventuele retourkosten 12 keer per jaar claimen bij Paypal.

Kosten:
Wij rekenen geen kosten voor betalingen via Paypal.

Voordelen:
- Veilig; U maakt gebruik van een van de meest gebruikte betaalmethodes ter wereld.
- U bent verzekerd dmv koperbescherming
- U heeft de kans 12 x per jaar retrourkosten te claimen bij PayPal.
- Uw bestelling wordt direct verzonden

 

Webshop Giftcard

Trendjuwelier is acceptant van de Webshop Giftcard. U kunt uw Webshop giftcard bij ons gebruiken door de betaal methode Webshop Giftcard te selecteren als betaalwijze, u wordt doorgestuurd naar een invoerpagina van ons betaalplatform Adyen. Daar kunt u de code van uw Webshop Giftcard invoeren. Als er een positief restbedrag is zal deze op uw webshop Giftcard blijven staan. indien de Webshop Giftcard niet toereikend is voor uw gewenste aankoop kunt u eenvoudig een andere betaalwijze kiezen om het restant te kunnen voldoen.

Kosten:
Wij rekenen geen kosten voor acceptgiro betalingen middels de Webshop Giftcard.

Voordelen:
Veilig, u betaalt het totaalbedrag via uw Giftcard.
Wij versturen uw bestelling direct, mits voorradig.

Zakelijke klanten

Zakelijke klanten dienen, evenals particulieren, van te voren af te rekenen. Er kan een faktuur met BTW meegezonden worden.

Giropay

Giropay is voor klanten met een Duitse bankpas. U kunt gemakkelijk met uw eigen bankpas van de Duitse Postbank, Sparkassen en Volksbanken Raiffeisenbanken betalen.