Home
Nederlands - €

Check nu HIER JE WINTERDEALS! Profiteer daarnaast van een verlengde retourtermijn van 45 dagen!

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen van Trendjuwelier

Een inwisselbare verrassing van Trendjuwelier. De Giftcard kan in gedeelten besteed worden en bijbetaling is ook mogelijk.

✅ Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor jouw vrouw, vriend of vriendin, moeder of collega? Wij bieden jouw dé oplossing! Wat dacht je van een cadeaubon om prachtige sieraden en horloges mee te kopen? Een Giftcard van Trendjuwelier is hét cadeau voor iedereen! Gaat hij of zij voor een trendy horloge of een klassiek sieraad, zoals een paar mooie gouden oorbellen? De keuze is reuze bij Trendjuwelier.

Let op: Deze cadeaubonnen kunnen alleen op de website ingewisseld worden. Niet in onze winkel. 

Onze cadeaubon is onbeperkt geldig, dat houdt in dat de ontvanger rustig kan rond kijken totdat hij of zij iets leuk ziet. De ontvanger kan met de cadeaubon iets uitzoeken wat hij of zij graag wilt, leuk vindt of nodig heeft. Mocht de bon niet toereikend zijn, dan is uiteraard bijbetaling mogelijk. Bovendien is ook deelbesteding mogelijk met de cadeaubon. Het restbedrag blijft dan staan. Dat komt mooi uit voor een ander prachtige aankoop in onze webshop!

Trendjuwelier’s cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld. Maar met al dat moois in onze webshop, wil je dat ook zeker niet!

Kijk hier naar onze collectie sieraden en hier voor onze uitgebreide collectie horloges

Filter
Gelegenheid
Doelgroep
Prijs
Aantal: 22