Boccia stalen sieraden

Boccia stalen sieraden

De prachtige sieraden van Boccia kenmerken zich door het gebruik van het lichte titanium en de prachtige afwerking. Boccia is dan ook het bekendste merk in titanium sieraden. De sieraden van Boccia zijn over het algemeen unisex en kunnen door zowel dames als heren gedragen worden. De stalen sieraden van Boccia zijn gemaakt van roestvrij staal (RVS) en bevatten momenteel alleen colliers.

Boccia sieraden kenmerken zich niet alleen door titanium, maar ook door het eigentijdse design. De sieraden van Boccia zijn gemaakt voor de moderne vrouw die op zoek is naar een uniek sieraad. Hieronder vind je de verschillende Boccia stalen colliers. Bent u op zoek elegant sieraad zoals een RVS collier met parel of een RVS collier met diamant? U slaagt zeker in de collectie van Boccia Titanium sieraden.

Het dragen van titanium Boccia sieraden heeft een aantal voordelen; titanium is sterker dan staal, lichter om te dragen en de verkleind de kans op een allergische reactie wegens het edelmetaal. Veel mensen met een nikkelallergie kunnen titanium wel verdragen, wat dus echt een uitkomst is.

Aantal: 3