Home
Nederlands - €
Boccia sieraden

Boccia Titanium sieraden

Licht gewicht en Anti allergisch

Boccia Titanium staat bekend als het nummer 1 merk op het gebied van Titanium sieraden. Titanium sieraden van Boccia zijn vervaardig zijn uit titanium, een metaal welke ook in de chirurgie wordt gebruikt en dus ook weleens chirurgisch staal wordt genoemd. Het dragen van Boccia titanium sieraad heeft een aantal voordelen; Zo is titanium sterker dan staal, lichter om te dragen en de kans dat u last van een allergische reactie krijgt is veel minder wanneer u sieraden of horloges gemaakt van Titanium draagt. Voor mensen met bijvoorbeeld een nikkel allergie zijn de Boccia Titanium sieraden en Boccia Titanium horloges dus een uitkomst.

Boccia is een merk dat zowel horloges als sieraden verkoopt. Het belangrijkste kenmerk van Boccia is het materiaal. De Titanium sieraden en horloges van Boccia zijn van zeer goede kwaliteit. Daarnaast staat het merk bekend om de strakke designs, less is more... Boccia Titanium sieraden

Boccia sieraden; strak design en stijlvol

Wanneer u kiest voor Boccia sieraden, heeft u een ruime keuze voor zowel dames als heren. Armbanden, kettingen, hangers, oorbellen en ringen zijn onder andere onderdeel van ons uitgebreide assortiment. Boccia levert ook een groot aantal zilveren sieraden. Bekijk ons aanbod en bestel direct.

Heeft u een vraag over onze Boccia sieraden of horloges? Onze klantenservice geeft antwoord op al uw vragen. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur. Voor de mooiste horloges, sieraden en trouwringen komt u naar Trendjuwelier, dé online juwelier van Nederland!

Filter
Breedte
Gelegenheid
Maat
Doelgroep
Type steen
Kleur
Materiaal
Prijs
Aantal: 110