Home
Nederlands - €

Kinderhorloges

Trendy kinderhorloges bij Trendjuwelier.nl

Trendjuwelier heeft naast horloges voor dames en heren ook een uitgebreid assortiment aan kinderhorloges. Deze kinderhorloges zijn betaalbaar en geschikt voor zowel jongens als meisjes. Alle kinderhorloges zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies een kinderhorloge en bestel direct!

Soorten kinderhorloges

Het assortiment kinderhorloges van Trendjuwelier is zeer divers. U kunt bij ons kiezen uit verschillende kinderhorloges. Zo zijn de banden van het horloge van staal, leer of kunststof en kunt u kiezen uit een ronde, ovale of rechthoekige kast van het horloge. Bovendien kunt u kiezen voor extra functies zoals een alarm en chronograaf. De kinderhorloges die wij aanbieden, zijn afkomstig van twee topmerken, namelijk Coolwatch en Lorus. Op die manier verzekeren wij u kinderhorloges van goede kwaliteit.

Kinderhorloges van Trendjuwelier

De kinderhorloges van Trendjuwelier zijn zeer divers. Wanneer u een kinderhorloge besteld bij Trendjuwelier, heeft u het kinderhorloge binnen 4 werkdagen in huis. De kinderhorloges zijn ook erg leuk om cadeau te geven aan uw kinderen. Bij Trendjuwelier profiteert u van gratis verzending bij een bestelling boven de €35. Ook heeft u veertien dagen de tijd om te kijken of het horloge bevalt, en hoeft u dan pas te betalen. Zo niet kunt u binnen 14 dagen gratis ruilen/retourneren. Naast kinderhorloges bieden wij ook kindersieraden aan, onder andere van het merk Buddha to Buddha.

Meer weten over de kinderhorloges van Trendjuwelier? Neem contact op met onze klantenservice. Dit kan op ons telefoonnummer: 010 302 00 91 of stuur een email. Wij zijn te bereiken op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur. Bekijk ook ons volledige aanbod horloges en vindt uw horloge.

Filter
Doelgroep
Soort glas
Soort uurwerk
Extra Functies
Materiaal Band
Materiaal Kast
Waterdichtheid
Kastvorm
Kleur wijzerplaat
Kleur kast
Kleur band
Prijs
Aantal: 273