Kinderhorloges

Als grootste online juwelier van Nederland, beschikt ons assortiment uiteraard ook over een uitgebreid assortiment aan kindersieraden en kinderhorloges. Wilt u daarom een horloge voor uw kind kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze kinderhorloges zijn betaalbaar en beschikbaar in vele verschillende kleuren. Een prachtig kinderhorloge vindt u bij de Trendjuwelier.

Verschillende soorten kinderhorloges

Ons assortiment kinderhorloges is zeer divers en uitgebreid. U kunt bij ons kiezen uit verschillende kinderhorloges. Zo zijn de banden van de horloges van staal, leer of kunststof en kunt u kiezen uit een ronde, ovale of rechthoekige kast van het horloge. Bovendien kunt u kiezen voor extra functies zoals een alarm en chronograaf. De kinderhorloges die wij aanbieden, zijn afkomstig van verschillende topmerken.

Kinderhorloges van topmerken

Onze horloges voor kinderen zijn van verschillende topmerken. Zo garanderen wij de hoogste kwaliteit. Wij verkopen kinderhorloges onder andere van:

Zinzi kinderhorloges
Prisma kinderhorloges
Oozo kinderhorloges
Lorus kinderhorloges
Lacoste kinderhorloges
Ice-watch kinderhorloges
Garonne kinderhorloges
Coolwatch kinderhorloges

Met meer dan 270 verschillende kinderhorloges weet u zeker dat u een passend kinderhorloge zult vinden. Naast kinderhorloges bestaat ons assortiment uit nog veel meer prachtige sieraden. Bekijk nu al onze kindersieraden!

Trendy horloges voor uw kind

Bij ons vindt u alles soorten, maten en kleuren kinderhorloges. Onze assortiment kinderhorloges bestaat enkel uit de meest trendy kinderhorloges. Daarbij kunnen onze horloges tegen een stootje en hebben we ook waterdichte kinderhorloges. Wel zo handig toch?

Binnen ons assortiment vindt u zowel digitale als kinderhorloges met een uurwerk. Belangrijk is dat kinderen gemakkelijk de tijd kunnen aflezen. De cijfers zijn namelijk allemaal net wat groter dan bij een volwassen horloge.

Horloges voor meisjes en jongen

Binnen ons assortiment vindt u zowel horloges voor meisjes en jongens. Zo hebben wij stoere jongens horloges met een ijzeren band of een metalen klokje, maar ook leuke horloges voor meiden. Zo vindt u leuke kleurrijke horloges met bloemetjes of hartjes in ons assortiment. Een ding weet u zeker, u vindt bij ons in het assortiment prachtige kinderhorloges. Stoere horloges voor jongens of horloges met glitters en kleur? Ons assortiment heeft het!

Koop je kinderhorloge gemakkelijk online!

Je kinderhorloge koop je gemakkelijk online bij Trendjuwelier. De kinderhorloges van Trendjuwelier zijn trendy en zeer divers. Wanneer u een kinderhorloge besteld bij Trendjuwelier, heeft u het kinderhorloge binnen 4 werkdagen in huis. De kinderhorloges zijn erg leuk om als cadeau te geven aan uw kinderen. Bij Trendjuwelier profiteert u van gratis verzending bij een bestelling boven de €50. Ook heeft u 14 dagen de tijd om te kijken of het horloge bevalt, en hoeft u dan pas te betalen. Zo niet kunt u binnen 14 dagen gratis ruilen/retourneren. Naast kinderhorloges bieden wij ook kindersieraden aan, onder andere van het merk Buddha to Buddha.

Filter
Doelgroep
Soort glas
Soort uurwerk
Materiaal Band
Materiaal Kast
Waterdichtheid
Kastvorm
Kleur wijzerplaat
Kleur kast
Kleur band
Prijs
Aantal: 28