Home
Nederlands - €
Colliers

Colliers

Een ketting, officieel een collier genaamd, van Trendjuwelier geeft jouw een stijlvolle uitstraling. Om er voor te zorgen dat jij de ketting (ahum collier ;) die je zoekt ook daadwerkelijk vindt, bieden wij jouw een uitgebreid assortiment kettingen / colliers aan. Bekijk snel ons volledige assortiment kettingen hieronder!

Ketting of collier: een uitgebreid assortiment

Het assortiment kettingen van Trendjuwelier bestaat onder andere uit gouden kettingen en zilveren kettingen. Door deze verschillende soorten kettingen aan te bieden willen wij een zo groot mogelijke doelgroep bereiken. Wanneer jij op zoek bent naar een ketting kan je bij ons ook kiezen uit kettingen voor dames of heren.

Echte bestsellers uit ons assortiment zijn kettingen van de huiscollectie. Deze kettingen zijn zowel in het goud als zilver verkrijgbaar. Echt hele mooie colliers!

Daarom Trendjuwelier voor aankoop uw ketting

Het grote voordeel tijdens het bestellen van een ketting of collier bij Trendjuwelier, is het feit dat je kan bestellen wanneer je maar wilt. Wij hebben meer dan 110.000 producten, waaronder colliers, op voorraad. Op die manier hen je jouw ketting vaak binnen enkele werkdagen in huis. Mocht de ketting niet naar jouw zin zijn, kan je binnen veertien dagen het collier ruilen of retourneren. Ben je wel tevreden met jouw collier? Dan hoeft je pas na veertien dagen uw collier te betalen. Bovendien hoeft je geen verzendkosten te betalen bij een bestelling boven de 50,- Euro.

Filter
Gelegenheid
Maat
Doelgroep
Type steen
Kleur
Materiaal
Prijs
Aantal: 4020