Home
Nederlands - €

Colliers

Een ketting, officieel een collier genaamd, van Trendjuwelier geeft u een stijlvolle uitstraling. Om er voor te zorgen dat u de ketting (ahum collier ;) die u zoekt ook daadwerkelijk vindt, bieden wij u een uitgebreid assortiment kettingen / colliers aan. Bekijk snel ons volledige assortiment kettingen hieronder!

Ketting: een uitgebreid assortiment

Het assortiment kettingen van Trendjuwelier bestaat onder andere uit gouden kettingen en zilveren kettingen. Door deze verschillende soorten kettingen aan te bieden willen wij een zo groot mogelijke doelgroep bereiken. Wanneer u op zoek bent naar een ketting kunt u bij ons ook kiezen uit kettingen voor dames of heren.

Echte bestsellers uit ons assortiment zijn kettingen van de huiscollectie. Deze kettingen zijn zowel in het goud als zilver verkrijgbaar. Echt hele mooie colliers!

Daarom Trendjuwelier voor aankoop uw ketting

Het grote voordeel tijdens het bestellen van een ketting of collier bij Trendjuwelier, is het feit dat u kunt bestellen wanneer u wilt. Wij hebben meer dan 20.000 producten, waaronder colliers, op voorraad. Op die manier heeft u uw ketting vaak binnen enkele werkdagen in huis. Mocht de ketting niet naar uw zin zijn, kunt u binnen veertien dagen het collier ruilen of retourneren. Bent u wel tevreden met uw collier? Dan hoeft u pas na veertien dagen uw collier te betalen. Bovendien hoeft u geen verzendkosten te betalen bij een bestelling boven de 35,- Euro.

Filter
Gelegenheid
Maat
Doelgroep
Type
Type steen
Kleur
Materiaal
Kleur middensteen
Prijs
Aantal: 3460