Home
Nederlands - €
Zilveren Colliers

Zilveren Colliers

Een zilveren ketting aanschaffen? Bekijk het aanbod zilveren kettingen van Trendjuwelier. Ons aanbod zilveren kettingen is zeer divers. De zilveren kettingen zijn onderdeel van ons totale aanbod zilveren sieraden.

Zilveren ketting van topmerken

De zilveren kettingen die u bij ons in het assortiment vindt zijn van de beste merken. Twee populaire merken waar wij veel zilveren kettingen van verkopen zijn Buddha to Buddha en Ti Sento. De Buddha to Buddha zilveren kettingen hebben een robuuste uitstraling en zijn voor zowel dames als heren. De Ti Sento collectie is uitsluitend voor dames.

Zilveren ketting cadeau doen

De zilveren kettingen die wij aanbieden kunt u zelf aanschaffen, maar het is ook leuk om te krijgen als cadeau. Omdat we zowel zilveren kettingen aanbieden voor mannen en vrouwen vindt u bij ons altijd het geschikte cadeau! Daarnaast hoeft u bij de zilveren kettingen van Trendjuwelier geen verzendkosten te betalen wanneer u een zilveren ketting besteld van €35 of meer. Omdat wij een groot aantal zilveren kettingen op voorraad hebben heeft u uw bestelling binnen enkele werkdagen in huis.

Om u te helpen bij de keuze voor een zilveren ketting hebben wij een aantal populaire zilveren kettingen op een rijtje gezet:

Direct een zilveren ketting bestellen? Bekijk ons aanbod en wacht niet langer! U hoeft pas veertien dagen na aankoop te betalen, zodat u rustig kunt kijken of de zilveren ketting naar uw zin is. Vragen over één van onze zilveren kettingen? Neem contact op met onze klantenservice op werkdagen tussen 09:00 en 17:00.

Filter
Gelegenheid
Maat
Doelgroep
Type
Type steen
Kleur
Materiaal
Kleur middensteen
Prijs
Aantal: 1891