Pandora colliers

Pandora colliers

Er is een grote keuze in Pandora colliers. Deze kunnen van zilver of leer zijn en met of zonder hanger

Er is een grote keuze in Pandora colliers-kettingen. Deze Pandora colliers zijn zeer geliefd bij vrouwen en zijn van zilver en van leer, afgewerkt met zilver. Aan de meeste kettingen passen Pandorabedels waarvan Trendjuwelier een collectie heeft van meer dan 600 verschillende modellen. Er is altijd wel een aanleiding om een Pandora collier aan te schaffen. Voor die ene bijzondere vriendschap, een mijlpaal die jij bereikt in jouw leven of als cadeau voor iemands verjaardag. Een Pandora ketting heeft samen met de bijbehorende bedels altijd een speciale, meestal liefdevolle, betekenis.

De Pandora bedels voor deze colliers-kettingen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Bij Trendjuwelier vindt je naast Muranoglas met name gouden- en zilveren Pandorabedels. Je kan de bedels altijd weer vervangen door andere bedels aan jouw zilveren of lederen collier. Kijk ook eens naar onze Pandora bedels en naar de Pandora oorsieraden. Speciaal voor de Pandora armband en collier zijn er zogenaamde clips of ook wel stoppers ontwikkeld die de bedels aan jouw collier op hun plaats houden.

Pandora is een wereldberoemd sieradenmerk dat bekend staat van haar bijzondere bedeltjes. Het Deense echtpaar Per en Winnie Enevoldsen opende in 1982 een juwelierszaak in Kopenhagen en Per (die een eenvoudige goudsmid was) ontwiep en vervaardigde de eerste bedels zelf en liet ook bedels maken in Thailand. Eerst in 1999 werden de eerste Pandora bedelarmbanden ontworpen. Dat bleek echt een schot in de roos en sinds die tijd is zijn de Pandora armbanden niet meer weg te denken en is het merk Pandora van groot belang in de sieradenwereld. Trendjuwelier besteedt de grootst mogelijk zorg aan jouw Pandorasieraden.

Filter
Doelgroep
Type steen
Materiaal
Prijs
Aantal: 23