Home
Nederlands - €

Trollbeads sieraden

Trollbeads bedels kenmerken zich door de persoonlijke boodschap die deze unieke bedels met zich mee brengen. Of het nu gaat om een armband, ketting of bedels, de Trollbeads sieraden zijn persoonlijke sieraden. De hype rond de bedels is al ontstaan in 2005. Tegenwoordig worden ze steeds vaker gedragen. Word jij de volgende die deze prachtige sieraden aanschaft?

TROLLBEADS: persoonlijk met emotie

Het merk Trollbeads is sinds de jaren `70 actief met sieraden. Maar... Trollbeads gaat niet alleen over bedels, maar over mensen en emotie. Dit komt door het feit dat u met deze bedels, persoonlijke armbanden of kettingen kunt samenstellen die u kunnen herinneren aan een bijzondere gebeurtenis in uw leven. U maakt zo van een sieraad een persoonlijk sieraad, waaraan herinneringen of emoties verbonden zijn. Voor uzelf, of voor een speciaal persoon in uw leven. Heeft u een speciaal moment beleefd met iemand? Dan is een TROLLBEADS sieraad misschien wel een heel mooi cadeau om te geven...

Let op wanneer u Pandora en TROLLBEADS wilt combineren: Pandora is een soortgelijk merk als Trollbeads. De bedels van Pandora passen wel op de armbanden en colliers van Trollbeads, maar andersom is dit niet mogelijk!

Filter
Gelegenheid
Maat
Doelgroep
Type
Type steen
Kleur
Materiaal
Kleur middensteen
Prijs
Aantal: 889
Trollbeads 9989 Bead stringer
€ 20,- € 17,-