Home
Nederlands - €

Armbanden

Trendjuwelier biedt u een groot assortiment armbanden aan. Deze armbanden zijn geschikt voor zowel dames als heren. Het assortiment armbanden van Trendjuwelier bestaat uit bij 1200 armbanden. De armband die u zoekt vindt u bij Trendjuwelier!

Top 3 armbanden

Omdat het assortiment armbanden zo ontzettend groot is, helpt Trendjuwelier u bij het kiezen van een mooie armband. Wij hebben een top 3 samengesteld van erg populaire armbanden.

  • De Pandora 590702HV armband. Deze armband van het merk Pandora is geschikt voor dames. De armband is van zilver en verkrijgbaar in verschillende lengtes. De armband hebben wij op voorraad en wordt binnen twee dagen gratis bij u thuisbezorgd.
  • De Buddha to Buddha Nathalie armband. De armband uit de Buddha to Buddha collectie is geschikt voor zowel dames, heren als kinderen. De armband heeft de stoere uitstraling van Buddha to Buddha, maar is iets smaller en daarom niet heel erg robuust. Dit maakt het geschikt voor iedereen.
  • De TOV Essentials armband. De TOV Essentials bieden wij aan voor de dames. Bij aanschaf van deze zilveren diamant ontvangt u een gratis cadeau ter waarde van 65,- Euro. 
Filter
Gelegenheid
Maat
Doelgroep
Type
Type steen
Munt grootte
Kleur
Materiaal
Kleur middensteen
Prijs
Aantal: 1226