Ti Sento armbanden

Ti Sento armbanden

Kleurrijke armbanden met een frisse uitstraling. Dat is wat de Ti Sento armbanden kenmerkt. De armbanden zien er luxe uit en zijn tegelijkertijd betaalbaar. Hierdoor is Ti Sento voor iedereen toegankelijk. Wel zo fijn natuurlijk. Daarnaast ontvangt u bij iedere order een leuk cadeautje. Gewoon, omdat we u als klant waarderen!

Mix & Match met Ti Sento armbanden

Naast de Ti Sento armbanden bieden wij u nog veel meer sieraden aan. Een merk wat ook veel zilveren sieraden en armbanden heeft is Buddha to Buddha en is zeer populair. Dit van oorsprong Nederlandse merk is kwalitatief zeer hoogwaardig en is leuk te combineren met een Ti Sento armband. Just Mix & Match met de armbanden en met de Ti Sento ringen en Ti Sento oorbellen :) Wees creatief en creëer een eigen persoonlijke look. Deze merken lenen zich er perfect voor. En het mooie is ook dat deze sieraden merken heel lang mooi blijven door de hoogwaardige kwaliteit. Wees uiteraard wel een beetje zuinig op de armbandjes van Ti Sento. Toch jammer als ze beschadigd raken. Daarvoor zijn ze te mooi!

Aanbod Ti Sento armbanden

De Ti Sento armbanden zijn gemaakt van zilver. Dit geeft de armbanden een luxe uitstraling. De armbanden zijn over het algemeen voorzien van een steentje of kralen. Deze steentjes en kralen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met name de Portofino collectie is zeer kleurrijk gebaseerd op de bekende gelijknamige badplaats in Italië. Een vakantiegevoel om je pols? Zeker als je in Italië zit, maar ook hier in Nederland word je er wel een beetje blij van als je naar deze armbanden van Ti Sento kijkt.

Wilt u één van de Ti Sento sieraden aanschaffen? Wacht niet langer en profiteer van onze voordelen. Zo heeft u 14 dagen de tijd om te betalen, hebben wij een grote voorraad zodat uw sieraden binnen enkele dagen bij u worden thuisbezorgd en betaald u bij een bestelling van € 35,- of meer geen verzendkosten.

Naast de Ti Sento armbanden hebben we natuurlijk ook armbanden verkrijgbaar van andere merken. Bekijk ons volledige aanbod armbanden!

Meer weten over de Ti Sento armbanden of heeft u vragen? Neem contact op met onze klantenservice. Dit kan op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

Filter
Maat
Type steen
Kleur
Materiaal
Prijs
Aantal: 25