Buddha to Buddha armbanden

Buddha to Buddha armbanden

BUDDHA TO BUDDHA armbanden wie kent ze niet? Ze zijn niet meer weg te denken. Mensen die van BUDDHA TO BUDDHA houden, houden het vaak niet bij één Buddha armband. Er valt ook zoveel te kiezen dat je het bijna niet bij maar één armband kunt houden. Kies je voor opvallend dan neem je een stoere dikke BIIB Joost L armband of BIIB Chain XL armband voor de heren. Iets grovere damesmodellen zijn bv de BIIB Nathalie en BIIB Nathalie Small. Vaak verkocht voor zowel dames als heren is de Buddha to Buddha Chain Big armband. Heb je liever een wat minder opvallende armband en wat eleganter dan kun je bijvoorbeeld gaan voor de BIIB Barbara, BIIB Francis of de BIIB Carmen. Heb je liever een minder zware armband?Dan is er een ruime keus in modieuze soepele Buddha to Buddha leren armbanden. Vind je deze nog steeds te grof dan zijn er uiteraard nog altijd de Buddha to Buddha Junior armbanden. Deze zijn prachtig vormgegven en niet te grof, deze modellen zijn verkrijgbaar in lengtes tot maximaal19 cm.

In april 2019 verscheen de nieuwe Dunia serie binnen de BUDDHA TO BUDDHA collecties. Deze collectie bestaat uit een aantal sets betstaande uit drie stijve armbanden met een lock om de armbanden tot een set te maken en een aantal aanschuifringen gebasseerd op de bestaande Ellen en Ben collectie. De armbanden en ringen die zeer goed te combineren.

BUDDHA TO BUDDHA armbanden, die tijdloos zijn en kwalitatief van de best mogelijk kwaliteit zilver zijn, zijn ontstaan in 1997 en bedacht door Batul Loomans. De BUDDHA TO BUDDHA armbanden, die door zowel dames als heren gedragen kunnen worden, worden gemaakt in Indonesie op het eiland Bali in de eigen ateliers van BUDDHA TO BUDDHA. De sieraden van BUDDHA TO BUDDHA zijn vanf het begin door Batul Loomans verbonden aan meditatie waar hij zich al meer dan 25 jaar mee bezighoudt. In de wintermaanden is Batul vaak te vinden in Indonesie.

Een kenmerk van BUDDHA TO BUDDHA is dat alle armbanden een naam van een medewerker krijgen en natuurlijk is het eerste ontwerp ooit Batul genoemd, naar de oprichter van BUDDHA TO BUDDHA. Op dit moment worden de ontwerpen nog steeds door Batul ontworpen en met de hand vervaardigd. Kenmerkend voor veel van de armbanden is dat de sluitingen met extra stevige sloten zijn uitgevoerd.

Naast de Dunia collectie armbanden zijn er ook nog andere bestaande collecties zoals: Batul, Ben, Chain, Ellen, Esther en Francis

Trendjuwelier heeft alle armbanden van Buddha to Buddha online staan, zodat u zelf uw favoriete set kunt samenstellen. Trendjuwelier probeert u de best mogelijk service te verlenen en u heeft een retourtermijn van 30 dagen zodat u het sieraad eerst even op uw gemak kan uitproberen. Uitgestelde betaling is mogelijk via Afterpay.

BUDDHA TO BUDDHA: een autentiek merk
Tegenwoordig dragen steeds meer bekende mensen de sieraden van Buddha to Buddha. Denk bijvoorbeeld aan Afrojack, Doutzen Kroes en Snoop Dogg. De sieraden van Buddha to Buddha worden niet alleen door volwassenen gedragen. Sinds 2008 is er ook een Buddha to Buddha junior collectie. Bij Trendjuwelier vindt u een uitgebreid assortiment.

Filter
Materiaalgroep
Breedte
Maat
Doelgroep
Kleur
Materiaal
Prijs