Buddha to Buddha Dunia sieraden

BUDDHA TO BUDDHA Dunia sieraden

BUDDHA TO BUDDHA Dunia sieraden bestaan uit ringen en armbanden die gemakkelijk gecombineerd kunnen worden en ook als een armband set kunnen worden geleverd. Als basis voor de Dunia ringen zijn hiervoor de Ellen en de Ben ringen gebruikt en zijn nu leverbaar als Hammered black, Ben black, Ben Alternate Black, Dunia Ellen, Dunia Ellen Alternate en Dunia Ben. De ringen zijn drie millimeter breed en kunnen eenvoudig als aanschuifring gebruikt worden waardoor meerdere combinaties mogelijk zijn. Hoe bijzonder kan je zijn. Bij de ringen kan je een bijpassende stijve armband kiezen uit dezelfde series. Deze Dunia armbanden zijn leverbaar in drie maten S (15-17), M (17-19 cm) en L (19-21 cm). Je kan ook kiezen voor reeds samengestelde sets: Set 316, Set 317, set 318 en set 319

BUDDHA TO BUDDHA sieraden zijn ontstaan in 1997 en bedacht door Batul Loomans. De BUDDHA TO BUDDHA armbanden, die door zowel dames als heren gedragen kunnen worden, worden gemaakt in Indonesie op het eiland Bali in de eigen ateliers van BUDDHA TO BUDDHA.

Trendjuwelier is officieel dealer van deze fantastische Buddha Dunia collectie. Omdat BUDDHA TO BUDDHA Dunia sieraden met de hand worden vervaardigd is elk stuk uniek, geen enkel sieraad is exact hetzelfde. De BUDDHA TO BUDDHA Dunia sieraden worden vervaardigd van sterling zilver (met een gehalte van 925) en worden veelal gehamerd (hamerslag) wat de ring of armband zijn speciale uitstraling geeft.

BUDDHA TO BUDDHA Dunia sieraden zijn tijdloos en kwalitatief van de beste kwaliteit zilver waardoor een zeer lange levensduur wordt gegarandeerd. De prijs-kwaliteitverhouding is daarom ook zeer goed te noemen en de sieraden van BUDDHA TO BUDDHA onderscheiden zich dan ook van de andere merken door de unieke uitstraling waardoor het sieraad door iedereen wordt herkend. BUDDHA TO BUDDHA is een echte life-style.

Een kenmerk van BUDDHA TO BUDDHA is dat alle sieraden een naam van een medewerker krijgen en natuurlijk is het eerste ontwerp ooit Batul genoemd, naar de oprichter van BUDDHA TO BUDDHA. Op dit moment worden de ontwerpen nog steeds door Batul ontworpen en met de hand vervaardigd. Kenmerkend voor veel van de armbanden is dat de sluitingen met extra stevige sloten zijn uitgevoerd. Na de vervaardiging worden alle sieraden nog eens met de hand gecontroleerd op mogelijke fouten en pas dan worden de sieraden na te zijn goedgekeurd verscheept.

Naast de Dunia collectie zijn er ook nog andere bestaande collecties zoals: Batul, Ben, Chain, Ellen, Esther en Francis

Aanbod Buddha to Buddha zilveren sieraden

Trendjuwelier heeft alle sieraden van Buddha to Buddha uit de Dunia serie online staan, zodat u zelf uw favoriete set kunt samenstellen. Trendjuwelier probeert u de best mogelijk service te verlenen en u heeft een retourtermijn van 30 dagen zodat u het sieraad eerst even op uw gemak kan uitproberen. Uitgestelde betaling is mgelijk via Afterpay.

BUDDHA TO BUDDHA: een autentiek merk
Tegenwoordig dragen steeds meer bekende mensen de sieraden van Buddha to Buddha. Denk bijvoorbeeld aan Afrojack, Doutzen Kroes en Snoop Dogg. De sieraden van Buddha to Buddha worden niet alleen door volwassenen gedragen. Sinds 2008 is er ook een Buddha to Buddha junior collectie. Bij Trendjuwelier vindt u een uitgebreid assortiment.