Pandora sieraden

Pandora sieraden

Armbanden, bedels, hangers oorbellen en ringen

Pandora sieraden zijn wereldberoemd en Pandora staat bekend om haar bijzondere bedels en bedelarmbanden. Het Deense echtpaar Per en Winnie Enevoldsen opende in 1982 een juwelierszaak in Kopenhagen en Per (die een goudsmid was) ontwiep en vervaardigde de eerste bedels zelf en liet zelfs ook bedels maken in Thailand. Later werden er twee ontwerpers in dienst genomen te weten Lone Frandsen en Lisbeth Enø Larsen. In 1989 verhuisden Per en Lisbeth naar Thailand om hun eerste Pandora fabriek te gaan leiden.

Eerst in 1999 werden de eerste Pandora bedelarmbanden uit de Pandora sieraden collectie ontworpen. Dat bleek echt een schot in de roos en sinds die tijd is zijn de Pandora armbanden met de Pandorabedels niet meer weg te denken en is het merk Pandora van groot belang in de sieradenwereld. Alle sieraden van Pandora bevatten de letters ALE. Deze letters stammen af van de initialen van de vader van Per; Algot Enevoldsen. Hieraan valt de echtheid van Pandora sieraden vast te stellen.

Er is een grote keuze in Pandora sieraden. Er zijn Pandora armbanden, Pandora ringen, Pandora kettingen en Pandora oorbellen. Pandora armbanden en bedels zijn zeer geliefd bij vrouwen en zijn van zilver en van leer (leder) afgewerkt met zilver. Daarnaast is er een ruime collectie Pandora bangles (stijve armbanden).

Aan de armbanden passen Pandorabedels waarvan Trendjuwelier een collectie heeft van meer dan 600 verschillende modellen. Er is altijd wel een aanleiding om een Pandora armband of bedel aan te schaffen. Voor die ene bijzondere vriendschap, een mijlpaal die u bereikt in uw leven of als cadeautje voor iemands verjaardag. Een Pandora armband heeft samen met de bijbehorende bedels altijd een speciale, meestal liefdevolle, betekenis.

De Pandora bedels voor deze armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Bij Trendjuwelier vindt u naast Muranoglas met name gouden- en zilveren Pandorabedels. U kunt de bedels altijd weer vervangen door andere bedels aan uw zilveren of lederen armband. Speciaal voor de Pandora armband zijn er zogenaamde clips of ook wel stoppers ontwikkeld die de bedels aan uw bedelarmband op hun plaats houden. Als opvulling worden er ook wel de smallere Pandoraspacers toegepast.

 

 

Pandora voor unforgettable moments

Pandora is een merk waarbij emoties een grote rol spelen. Belangrijke momenten in uw leven. Denk hierbij aan een bruiloft, de geboorte van een kind, een jubuleum, een speciale vakantie, maar ook voor andere gebeurtenissen die indruk hebben gemaakt. Soms is het mooi als deze emotie soms weer even kort kan worden opgeroepen wanneer u het bijvoorbeeld koppelt aan een bedel. Wellicht krijgt u dan weer heel even het gevoel wat u had... En al is het maar voor even, dat is toch ook mooi? Pandora heeft veel soorten bedels waarmee u deze speciale momenten vast kunt leggen. En buiten dat, een mooie volle armband van Pandora ziet er gewoon ook nog eens heel mooi uit! 

De Pandora bedels zijn zeer geschikt als herinnerings- of gedenksieraden. Omdat Trendjuwelier u een groot assortiment bedels aanbiedt, vindt u bij ons altijd de sieraden die u zoekt.

Wilt u meer weten over de Pandora sieraden van Trendjuwelier of heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op.

Let op: Trollbeads is een vergelijkbaar merk. De bedels van Pandora passen op de armbanden en colliers van Trollbeads, maar dit is andersom niet mogelijk!

Filter
Materiaalgroep
Maat
Doelgroep
Type steen
Kleur
Materiaal
Prijs
Aantal: 298