Home
Nederlands - €

Pandora bedels en sieraden

Pandora heeft de wereld veroverd! Het Deense merk is sinds 1982 al actief als ontwerper en fabrikant van met de hand afgewerkte, moderne juwelen. De juwelen van Pandora zijn van verschillende materialen gemaakt en zijn verkrijgbaar voor betaalbare prijzen.

Aanbod Pandora sieraden

De prachtige Pandora bedels, die ook wel charms worden genoemd, zijn uitgevoerd in muranoglas. Dit muranoglas is afkomstig uit Italië. Bij Trendjuwelier vindt u een groot assortiment aan Pandora sieraden. De collectie bieden wij u aan in verschillende materialen. Wanneer u Pandora bedels zoekt, heeft u de keuze uit verschillende bedels. Ook Pandora armbanden zijn onderdeel van ons assortiment. Wij bieden onder andere gouden en zilveren bedels en armbanden aan. De sieraden van Trendjuwelier zijn altijd van goede kwaliteit omdat wij met de beste merken werken. Klik hier voor een overzicht van alle merken bedels.

 

Pandora voor unforgettable moments

Pandora is een merk waarbij emoties een grote rol spelen. Belangrijke momenten in uw leven. Denk hierbij aan een bruiloft, de geboorte van een kind, een jubuleum, een speciale vakantie, maar ook voor andere gebeurtenissen die indruk hebben gemaakt. Soms is het mooi als deze emotie soms weer even kort kan worden opgeroepen wanneer u het bijvoorbeeld koppelt aan een bedel. Wellicht krijgt u dan weer heel even het gevoel wat u had... En al is het maar voor even, dat is toch ook mooi? Pandora heeft veel soorten bedels waarmee u deze speciale momenten vast kunt leggen. En buiten dat, een mooie volle armband van Pandora ziet er gewoon ook nog eens heel mooi uit! Bekijk de nieuwste collectie nu ook op Youtube.

Pandora: voor vele momenten in uw leven

De Pandora bedels zijn zeer geschikt als herinnerings- of gedenksieraden. Omdat Trendjuwelier u een groot assortiment bedels aanbiedt, vindt u bij ons altijd de sieraden die u zoekt. Wanneer u echt op zoek bent naar gedenksieraden verwijzen wij u naar het merk Silent Memories. Hier vindt u alleen maar gedenksieraden en assieraden.

Wilt u meer weten over de Pandora sieraden van Trendjuwelier of heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op.

Let op: Trollbeads is een vergelijkbaar merk. De bedels van Pandora passen op de armbanden en colliers van Trollbeads, maar dit is andersom niet mogelijk!

Filter
Maat
Type steen
Kleur
Materiaal
Kleur middensteen
Prijs
Aantal: 639
Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/session) in Unknown on line 0