Pandora Me

Pandora Me

Prachtige Pandora armbanden, bedels en colliers. Dunner en voordeliger dan de klassieke Pandora armbandenn

Pandora Me sieraden zijn wereldberoemd en een variatie op de bestaande Pandoracollectie en Pandora staat bekend om haar bijzondere bedels en bedelarmbanden. Het Deense echtpaar Per en Winnie Enevoldsen opende in 1982 een juwelierszaak in Kopenhagen en Per (die een goudsmid was) ontwiep en vervaardigde de eerste bedels zelf en liet zelfs ook bedels maken in Thailand. Later werden er twee ontwerpers in dienst genomen te weten Lone Frandsen en Lisbeth Enø Larsen. In 1989 verhuisden Per en Lisbeth naar Thailand om hun eerste Pandora fabriek te gaan leiden.

Er is een grote keuze in Pandora Me sieraden. Er zijn Pandora armbanden, Pandora ringen, Pandora kettingen en Pandora oorbellen. Pandora armbanden en bedels zijn zeer geliefd bij vrouwen en zijn van zilver en van leer (leder) afgewerkt met zilver. Daarnaast is er een ruime collectie Pandora bangles (stijve armbanden). Begin 2020 is er een nieuwe serie Pandora armbanden en bedels uitgebracht. Pandora Me. Deze armbanden zijn aanmerkelijk dunner dan de originele evenals de Pandora Me bedels. Prijstechnisch is deze Pandora Me serie erg aantrekkelijk. De oorknoppen worden, heel bijzonder, slechts er stuk geleverd. Tevens zijn er broches waaraan bedels gehangen kunnen worden. Pandora Me wordt een bijzonder collectie.

Aan de armbanden passen Pandora Me bedels (en niet de normale bedels) waarvan Trendjuwelier een collectie heeft van meer dan 600 verschillende modellen. Er is altijd wel een aanleiding om een Pandora Me armband of bedel aan te schaffen. Voor die ene bijzondere vriendschap, een mijlpaal die u bereikt in uw leven of als cadeautje voor iemands verjaardag. Een Pandora armband heeft samen met de bijbehorende bedels altijd een speciale, meestal liefdevolle, betekenis.

De Pandora Me bedels voor deze armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Bij Trendjuwelier vindt u naast Muranoglas met name gouden- en zilveren Pandorabedels. U kunt de bedels altijd weer omwisselen met andere bedels aan uw zilveren of lederen armband. Speciaal voor de Pandora Me armband zijn er zogenaamde clips of ook wel stoppers ontwikkeld die de bedels aan uw bedelarmband op hun plaats houden. Als opvulling worden er ook wel de smallere Pandoraspacers toegepast.

De Pandora Me bedels zijn zeer geschikt als herinnerings- of gedenksieraden. Omdat Trendjuwelier u een groot assortiment bedels aanbiedt, vindt u bij ons altijd de sieraden die u zoekt.