Home
Nederlands - €
Ringen

Ringen

Een ring cadeau geven aan uw man of vrouw? Of zoek naar een trouwring die bij u past? Bij Trendjuwelier vindt u een groot assortiment ringen, mannen of vrouwen, van goud of zilver, u vindt ze bij Trendjuwelier. Bekijk hieronder ons volledige aanbod.

Ringen: voor elke gelegenheid

De ringen uit het assortiment van Trendjuwelier zijn van verschillende merken. De merken die in het assortiment van Trendjuwelier terugkomen zijn onder andere:

Bovenstaande collecties zijn op dit moment erg populair. Vooral van Ti Sento en onze huiscollectie van zilveren en gouden ringen hebben we een breed aanbod. Natuurlijk is de smaak van een ring zeer persoonlijk, daarom hebben we naast dit aanbod natuurlijk nog veel meer... Van klassiek to modern, speels tot straks, betaalbaar tot zeer exclusief. Zit er toch niets bij? Neem dan contact met ons op, wie weet kunnen we u helpen met uw persoonlijke wensen. De Buddha to Buddha chain small ring is overigens de meest verkochte ring van dit moment. De ring is gemaakt naar het model van de schakel van de Chain armband en wordt binnen twee werkdagen geleverd. Aanrader!

Filter
Gelegenheid
Maat
Doelgroep
Sieraad vorm
Type
Type steen
Kleur
Materiaal
Kleur middensteen
Prijs
Aantal: 6248