Mi Moneda sieraden

Mi Moneda sieraden

Mi Moneda sieraden zijn dé trend van dit moment. Mi Moneda betekent `mijn muntje`. Het grootste gedeelte van het assortiment bestaat daarom uit munten. Deze kunnen gedragen worden aan een collier of armband. Het merk is totaal vernieuwend in de sieradenbranche. Dit spreekt ons erg aan. Wij maken de Mi Moneda sieraden niet alleen toegankelijk voor bekende Nederlanders, maar ook voor u!

MI MONEDA, de trend van nu!

Trendjuwelier biedt van het merk Mi Moneda diverse producten aan. Hiermee willen wij iedereen van dienst kunnen zijn. Op onze webshop kunt u onder andere terecht voor:

  • Munten. Trendjuwelier biedt u meer dan 200 Mi Moneda munten aan. De munten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bekijk ook ons aanbod munthouders.
  • Ringen. Naast de grote hoeveelheid aan munten vindt u ook ringen in ons Mi Moneda assortiment. Deze zijn verkrijgbaar in goud, zilver en roségoud.
  • Armbanden. De armbanden van de Mi Moneda collectie zijn verkrijgbaar in goud en zilver.
  • Kettingen. De kettingen die Trendjuwelier u aanbiedt zijn goed betaalbaar en verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver en rosé.

LET OP: voor Mi Moneda gelden afwijkende garantievoorwaarden.

Populariteit van Mi Moneda

Mi Moneda is populair. Dan drukken we het nog niet helemaal goed uit. Mi Moneda is ontzettend populair! Ik denk dat we kunnen zeggen dat het op dit moment een van de best verkochte sieraden merk is van dit moment. En dat al een aantal jaren lang. En eerlijk gezegd, wij snappen dat wel. De mogelijkheid om eindeloos te combineren maken Mi Moneda een zeer gewild merk. Voeg je eigen touch toe, dat is waar wij vele positieve reacties op krijgen. Nee, niet gewoon een standaard sieraad wat iedereen koopt, maar het maken van je persoonlijk ketting. Leuk en bijzonder.

Geef als kado of aan jezelf ;)

Natuurlijk is het geven van een mooie Mi Moneda set ontzettend leuk om kado te geven. Maar stiekem is het misschien nog wel leuker om een set voor jezelf te kopen... Alhoewel, wanneer je de reactie ziet van de diegene die het van je krijgt, maakt je toch ook wel heel erg blij! Want wij hebben nog niet eerder gehoord dat iemand niet blij was met haar Mi Moneda kado. En dat zegt wel wat over dit merk. Dus maak je eigen keuze: wordt het een kado voor iemand anders of een kado voor jezelf? Of dan toch maar beide... ;)