Pandora Kerst

Pandora Kerstbedels

Geniet van de Kerst, geniet van je samenzijn en geniet van je cadeau. Geniet van een Pandora Kerstbedel

Vrijwel iedereen heeft het en kent het; het Kerstgevoel. Het is het moment waar iedereen naar toe leeft. De gezelligheid thuis, de Kerstboom met de fonkelende ballen, het samen eten en het ontmoeten van je geliefden. Het is tijdens Kerst ook de gewoonte van het geven van een cadeautje en dan is het een goed idee om eens naar de Kerst-collectie van Pandora te kijken.

Elk jaar brengt Pandora een nieuwe collectie Kerstbedels uit. Tijdens de Feestdagen met Kerst als hoogtepunt is dat het moment om elkaar eens extra te waarderen met een cadeau dat onze liefde en emotie weergeeft. De liefde voor je kind, je vrouw of je vriendin. Met een Pandora Kerstbedel laat je de belangrijkste periode van het jaar niet ongemerkt voorbij gaan en dit cadeau word altijd onthouden.

De Kerstbedels van Pandora worden tot op detailniveau ontworpen en met de hand afgewerkt. Daarom zijn twee bedels nooit helemaal gelijk en heb je altijd een unieke Kerstbedel. Vaak zijn de bedels met een echte Kerstuitstraling voorzien van rood emaille of een rode muts. Er is zelfs een bedel met een zuurstok. In de Kerstcollectie van Pandora tref je ook meerdere Disneyfiguren aan. Naast Kerstbedels heeft Pandora natuurlijk ook een hele grote collectie prachtige algemene bedels.

Alle medewerkers van Trendjuwelier wensen jullie in december prettige Feestdagen. Daarna weer gezond het volgende jaar in.

Filter
Kleur
Materiaal
Prijs