Pandora bedels

Pandora bedels

Er is een grote keuze in Pandora bedels. Deze Pandora bedels zijn zeer gewild, zelfs geliefd, bij vrouwen en zijn van goud of zilver. Er is ook een ruime collectie bedels van Muranoglas. Deze zijn vaak uitgevoerd in bijzondere kleuren. Deze bedels passen natuurlijk geweldig op een Pandora bedelarmband. Zo stel je zelf met je eigen keuze aan bedels je bedelarmband samen. De bedels worden vaak als cadeau voor een speciale gelegeheid gegeven en vrijwel iedere vrouw kent de liefdevolle betekenis van al haar Pandorabedels. Trendjuwelier heeft een collectie van meer dan 600 verschillende bedels op voorraad.

Er is altijd wel een aanleiding om een Pandora bedel aan te schaffen. Voor die ene bijzondere vriendschap, een mijlpaal die u bereikt in uw leven of als cadeau voor iemands verjaardag. Een Pandora bedel heeft samen altijd een speciale, meestal liefdevolle, betekenis. Pandora bedels zijn er voor blijde momenten maar ook voor momenten die als herinnering verdergaan zoals de bedel met de afbeelding van een hond of een kat en natuurlijk de engel of als geboortebedel het jongetje of het meisje. De Pandora bedels voor deze armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Bij Trendjuwelier vindt u naast Muranoglas met name gouden- en zilveren Pandorabedels. U kunt de bedels altijd weer vervangen door andere bedels aan uw zilveren of lederen armband. Kijk ook eens naar onze Pandora armbanden en naar de Pandora kettingen. Speciaal voor de Pandora armband zijn er zogenaamde clips of ook wel stoppers ontwikkeld die uw bedels aan uw bedelarmband op hun plaats houden.

Pandora is een wereldberoemd sieradenmerk dat bekend staat van haar bijzondere bedeltjes. Het Deense echtpaar Per en Winnie Enevoldsen opende in 1982 een juwelierszaak in Kopenhagen en Per (die een eenvoudige goudsmid was) ontwiep en vervaardigde de eerste bedels zelf en liet ook bedels maken in Thailand waar hij en zijn vrouw later gingen wonen om zijn eerste fabriek te leiden.De eerste twee ontwerpers van bedels waren Lone Frandsen en Lisbeth Enø Larsen. Eerst in 1999 werden de eerste Pandora bedelarmbanden ontworpen. Dat bleek echt een schot in de roos en sinds die tijd is zijn de Pandora bedels niet meer weg te denken en is het merk Pandora van groot belang in de sieradenwereld. Trendjuwelier besteedt de grootst mogelijk zorg aan uw Pandorabedels.

Bekijk ook eens onze Trollbeads sieraden!

 

Aantal: 106