Home
Nederlands - €

Check nu HIER JE WINTERDEALS! Profiteer daarnaast van een verlengde retourtermijn van 45 dagen!

Pandora Armbanden

Pandora Armbanden

Er is een grote keuze in Pandora armbanden. Deze Pandora armbanden zijn zeer geliefd bij vrouwen en zijn van zuiver zilver en van leer afgewerkt met zilver. Daarnaast is er een ruime collectie stijve Pandora armbanden (Slavenband-achtige bangles). Aan de armbanden passen Pandorabedels waarvan Trendjuwelier een collectie heeft van meer dan 650 verschillende modellen. Er is altijd wel een aanleiding om een Pandora armband aan te schaffen. Voor die ene bijzondere vriendschap, een mijlpaal die u bereikt in uw leven of als cadeau voor iemands verjaardag. Een Pandora armband heeft samen met de bijbehorende bedels altijd een speciale, meestal liefdevolle, betekenis.

De Pandora bedels voor deze armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Bij Trendjuwelier vindt u naast Muranoglas met name gouden Pandorabedels en zilveren Pandorabedels. U kunt de bedels altijd weer vervangen door andere bedels aan uw zilveren of lederen armband. Kijk ook eens naar onze Pandora bedels en naar de Pandora kettingen. Speciaal voor de Pandora armband zijn er zogenaamde clips of ook wel stoppers ontwikkeld die de bedels aan uw bedelarmband op hun plaats houden.

Pandora is een wereldberoemd sieradenmerk dat bekend staat van haar bijzondere bedeltjes. Het Deense echtpaar Per en Winnie Enevoldsen opende in 1982 een juwelierszaak in Kopenhagen en Per (die een eenvoudige goudsmid was) ontwiep en vervaardigde de eerste bedels zelf en liet ook bedels maken in Thailand. Eerst in 1999 werden de eerste Pandora bedelarmbanden ontworpen. Dat bleek echt een schot in de roos en sinds die tijd is zijn de Pandora armbanden niet meer weg te denken en is het merk Pandora van groot belang in de sieradenwereld. Trendjuwelier besteedt de grootst mogelijk zorg aan uw Pandorasieraden.

Filter
Materiaalgroep
Maat
Materiaal
Prijs
Aantal: 122